Cookie- og privatlivspolitik


HP Photosmart D5460

HP D5460 kan præstere rigtig fine foto­udskrifter. Læg dertil en god skærm på forsiden og en hastighed i top, og du har en rigtig vinder.

Set til:

680,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP’s D5460 er den mest alsidige blækprinter. Den har både kortlæser og en lille skærm, så det er muligt at udskrive fotos direkte uden brug af pc’en. I praksis er det nok noget, de færreste bruger, men muligheden er der.

Når printeren kører, kan man glæde sig over, at den larmer en del mindre end flere mange konkurrenterne. Den er nærmest lydløs, og så er den hurtig. Kun cirka tre minutter tog det for HP D5460 at udskrive et A4-foto i bedste kvalitet, og den første tekstside i bedste kvalitet var udskrevet på cirka 30 sekunder, fra den blev sendt af sted fra computeren. Dernæst kunne printeren levere næsten ti sider i minuttet.

Man kunne godt frygte, at når det går så relativt hurtigt og oven i købet uden særligt meget larm, må der være noget malurt i bægeret – for eksempel dårligere udskriftskvalitet. Men nej, her trækker D5460 igen i førertrøjen, for udskrifterne er helt på højde med de bedste konkurrenter. Og hvor nogle konkurrenter printer fine farvefotos og smågrimme tekstudskrifter (eller omvendt), så kan D5460 klare begge dele i en glimrende kvalitet. Fotoudskrifterne står rigtig flot, og farverne er naturtro. Skarpheden er i orden, og billederne fremstår generelt detaljerede og pæne.

Konklusion
HP D5460 kan præstere fine fotoudskrifter. Læg dertil en god skærm på forsiden og en hastighed i top, og du har en superprinter. Og så er prisen oven i købet i orden.

Fakta
  • Rigtig gode udskrifter

  • Billig

  • Intet netværk

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her