Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion tx2000

Høj kvalitet og gode specifikationer gør HP’s tablet til en attraktiv bærbar.

Set til:

7.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En tablet er en bærbar computer, som man kan vende den trykfølsomme skærm på. Det kan være praktisk til mange formål, men er stadig ikke noget populært valg til private brugere. Tablet’en er ofte lidt kostbar, og selv om det fungerer godt og føles rigtigt at kunne trykke på skærmen, så har prisen og anvendeligheden ikke været stor nok til, at den har fået en stor fanskare.

Det kan denne HP-maskine måske ændre på. Ud over at være en tablet-pc med 12,1-tommer-skærm, så vejer den nemlig lige under 2 kilo og er meget kompakt og let at have med sig rundt.

Læg dertil et meget flot design i sort og en indbydende flot metalfinish, når man åbner den. Man vender let skærmen rundt og klapper den i og kan bruge pladen som en notesblok eller andet.

Ud over det robuste design er HP tx2000 desuden bestykket med en AMD Turion 64 X2-processor og ikke mindst et udmærket NVIDIA GeForce Go 6150-grafikkort. Det betyder ikke, at den er en ren spillemaskine – men at den faktisk kan bruges til knap så krævende spil, hvis man får lyst til det. Læg dertil et par højttalere, som har mere punch og power, end størrelsen lægger op til, og man har en tablet, som kan bruges til næsten alt. Og selv om der også er dvd-brænder, er prisen alligevel holdt på 8.000 kroner. Det er faktisk en acceptabel pris.

Vi er lidt vilde med HP Pavilion tx2000. Netop fordi den er en af de første tablets, som både er hurtig nok til næsten alle almindelige computeropgaver, og som stadig er nogenlunde til at betale. Man skal dog ikke lukke øjnene for, at man kan få særdeles meget bærbar pc for 8.000 kroner eller endda mindre. Men vil man også have tablet-funktionen, har HP Pavilion tx2000 vores klare anbefaling.

Fakta
  • God byggekvalitet

  • Mange tilslutningsmuligheder

  • Trykfølsom skærm

  • Lille skærm

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her