Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion Slimline s5220sc

Umiddelbart giver denne kompakte desktop-pc et godt indtryk. Kabinettet virker gedigent, og den blanke forside er godt udnyttet med USB-porte, kortlæser og udgang til hovedtelefon. Der er også en port til HP’s Pocket Media Drive, der gør det nemt at udvide med en flytbar HP-harddisk til fx mediefiler.

Set til:

5.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det kompakte kabinet giver nogle begrænsninger for udvidelser. Dvd-drevskuffen er monteret lodret, hvilket ikke er specielt praktisk, men det fungerer da. Der er mulighed for et enkelt lille udvidelseskort, men ikke ekstra harddiske, grafikkort eller andre større opgraderinger. Der er heller ikke stik til FireWire (til overførsel af film) eller eSATA, der kunne bruges til udvidelse med en ekstra harddisk.

Den lille medfølgende kvikstartguide forklarer pædagogisk og velillustreret, hvordan bl.a. kabler kobles til, og det er i det hele taget hurtigt og problemfrit at få computeren op at køre. Der er forudinstalleret antivirus og forskellige prøveprogram­mer i et rimeligt omfang. Sammen med selve pc’en følger også mus og tastatur. De er begge enkle og ganske lette, men tastaturet udmærker sig både ved godt design og velfungerende taster. Det er rigtig behageligt at skrive på.

CPU’en er en AMD dual-core på 2,7 GHz, hvilket er ganske fornuftigt, og harddisken på 500 gigabytes giver en udmærket hastighed på op til 100 megabytes/sekund. Kabinettet holder sig behageligt køligt selv under kraftig belastning, og selv om blæseren sætter farten op, holder støjen sig på et rimeligt niveau.

Som de fleste kontor-pc’er er der ikke noget separat grafikkort, hvilket afspejler sig i en 3D-ydelse, der nærmest er håbløs til store 3D-spil. Det er kompakt-pc’er som denne simpelthen ikke bygget til.

Alt i alt er her tale om en yderst fornuftspræget pc, der ikke byder på særlige overraskelser eller nyskabende muligheder. Prisen kan virke forholdsvis høj, men den mekaniske kvalitet er i top. I sit rette miljø vil denne computer passe sit arbejde godt og uden problemer eller overdreven støj.

Fakta

• CPU: AMD X2 2,7 GHz
• Hukommelse: 4 gigabytes
• Harddisk: 500 gigabytes
• USB-porte: 4 + 2 i front
• Windows 7 Home Premium
• Skærm medfølger ikke

  • God fysisk kvalitet

  • Pædagogisk opsætning

  • Fin ydelse

  • Begrænset udvidelse

  • Ingen eSATA

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Garmin nüvi 250W

Garmin nüvi 250W

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her