Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion Elite m9067.sc-a

En stærk pc med masser af luksusdetaljer og funktioner. Vi anbefaler!

Set til:

9.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP's stærke Pavilion-pc er spækket med funktioner og muligheder, der gør den til familiens ideelle multimediecentral. Den kan bruges til spil, har indbygget tv-tuner, mediecenter, medfølgende fjernbetjening, og så er den lige til at hive ud af papkassen og bruge. Kort sagt: Her får man masser af luksus for sine penge.

Basiskonfigurationen er ekstremt stærk, og med sin kraftige quad-processor (processor med fire kerner), enorme hukommelse på 3 GB, og det udmærkede grafikkort, kan m9067 sagtens afvikle alle nye programmer og spil flydende og tilfredsstillende. Netforbindelserne er selvfølgelig også topmoderne, og pc'en understøtter både det hurtige trådløse netværk Draft-N og gigabit-kabelnetværk. Men der, hvor den imponerer allermest, er på fysikken og lækkerierne, som HP har forsynet den med.

Den interne lagerplads er på hele 640 GB, og som om at det ikke skulle være nok, får man også en ekstern harddisk på 320 GB med i købet. En fantastisk detalje er, at den eksterne harddisk har sin helt egen plads på forsiden af kabinettet, hvor man bare kan proppe den ind, når man vil bruge den - så slipper man for at have kablerne liggende på skrivebordet.

Kabinettet er lækkert og funktionelt. På forsiden har man let adgang til de fire kortlæsere som tilsammen læser 15 forskellige typer hukommelseskort, to USB-porte og en Firewire-port, hvor man nemt kan tilslutte videokameraet. Der sidder også en udgang til hovedtelefonerne og en mikrofonindgang. Og så er pc'en samlet set ret støjsvag.


Styresystemet er Windows Vista Home Premium, og HP har fokuseret på Vistas mediecenter, som kan fjernbetjenes med den medfølgende fjernbetjening. Og i den forbindelse er det smart, at grafikkortet har en HDMI-udgang, så pc'en kan sluttes direkte til HD-tv'et inde i stuen.

Pc'en er lige til at tilslutte en skærm og bruge med det samme, den ankommer til hjemmet. Der er både mus og tastatur, som forbindes trådløst via den medfølgende Bluetooth-nøgle, og det eneste negative vi oplevede, havde ikke så meget med selve pc'en at gøre men papkassen, som den leveres i. Lad dig endelig ikke narre af håndtaget oven på papkassen, for det knækker af - sørg for at løfte den i bunden!

Fakta

HP Pavilion Elite m9067.sc-a

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600
Hukommelse: 3 GB DDR2-SDRAM
Harddisk: 640 GB
Optisk drev: DVD-brænder (LightScribe)
Netværk: 10/100/1000 (Gigabit), 802.11n (trådløst)
Grafikkort: GeForce 8600 GT
Ekstra: 15-i-1 kortlæser, 320 GB ekstern hardisk, Firewire, TV-tuner, 7.1-lyd, tastatur, mus, Bluetooth-nøgle, fjernbetjening
Styresystem: Windows Vista Home Premium
Software: MS Works 8
Mål: 17,8 x 42,2 x 39,4 cm
Vægt: 15 kg

  • Masser af hukommelse

  • Understøtter de nyeste netværksstandarder

  • Rimelig pris

  • Fjernbetjening, mus og tastatur

  • Kraftig processor og grafik

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her