Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion dv9266ea

HP's bærbare kraftværk er et glimrende og stærkt alternativ til den stationære pc.

Set til:

12.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med HPs bærbare får man alt, hvad hjertet kan begære og så lige lidt ekstra. Ydelsen er meget høj, den er spækket med fremragende funktioner og brugervenlige detaljer, og så er den med sin lille fjernbetjening og HDMI-porten, der kan levere et digitalt tv-signal i høj kvalitet, en rigtig lækker mediecenter-bærbar.

Pavilion dv9266ea fylder godt på skrivebordet. Den har fuldt tastatur inklusive de numeriske taster, og alligevel er der masser af plads omkring det til at hvile hænderne på. En lækker detalje i den forbindelse er de berøringsfølsomme medieafspillergenveje, som lyser blåt, når den er tændt.

Inde i den bærbare sidder to harddiske på hver 160 GB, hvilket giver en samlet lagerplads på hele 320 GB enormt meget harddisk for en bærbar! Den understøtter også FireWire. Så kan man nemt tilslutte sit videokamera og overføre hjemmevideoen. Der er i hvert fald masser af plads til den.

Trods sin meget høje ydelse og funktionalitet har den bærbare sine mangler og understøtter hverken det nye hurtige kabelnetværk (gigabit) eller den trådløse Draft-N-standard. Til gengæld får man så den gode kontorpakke MS Works 8 og det lille 1,3-megapixels webkamera, som er indbygget oven over skærmen, med i købet.

Skærmen er en stor og lækker 17-tommer bredskærm med et godt billede med varme farver. Dog er den for lys i det, hvilket gør det svært at skelne lyse nuancer.

En lækker bærbar med masser af funktioner og detaljer, som enhver vil have glæde af. Et glimrende og stærkt alternativ til den stationære pc.

Fakta
  • Understøtter HDMI

  • Masser af lagerplads

  • Medfølgende fjernbetjening

  • Høj ydelse

  • Ingen hurtige netværk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her