Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion dv7-1030eo

HP Pavilion dv7-1030eo har en lav ydelse, men byder alligevel på lækkerier i form af de indbyggede højttalere, den medfølgende fjernbetjening og flere tilslutningsmuligheder.

Set til:

6.712,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP Pavilion dv7-1030eo er en billig bærbar, og den leverer da også den laveste ydelse og har en jævnt kedelig konfiguration. Til gengæld overrasker de indbyggede højttalere med en suverænt god og nærværende lyd og masser af bas.

Med den bærbare følger en lille fjernbetjening, som kan styre Vistas mediecenter og HP’s egen Quickplay-brugerflade. Fjernbetjeningen er helt flad og har form, så den passer i ExpressCard-porten, der sidder ude på siden af den bærbare. Så kan man bare klikke den derind, når man ikke bruger den til noget.

Prisen er lav, og konfigurationen er derefter. Dog gemmer der sig en positiv overraskelse, da den har en eSATA-port. Her kan man for eksempel tilslutte en ekstern eSATA-harddisk og kopiere data med samme høje hastighed som med de almindelige interne harddiske. Pavilion dv7-1030eo leveres med en såkaldt LightScribe-dvd-brænder. LightScribe er en teknik, hvor man kan brænde labels direkte på oversiden af cd’er og dvd’er.

Skærmen giver gode skarpe farver og en fin kontrast, men den lodrette betragtningsvinkel virker meget begrænset, og man skal ikke rykke hovedet ret langt væk fra midten af skærmen, før farverne ændrer sig.

Fakta
  • Understøtter eSATA

  • Gode højttalere

  • Lav ydelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

HP B8550

HP B8550

Høj brugervenlighed kom­bineret med flotte fotoprint i storformat gør printeren meget attraktiv.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her