Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion dv2-1090eo

Der er godt med ydelse i den forholdsvis lille computer, men batteritiden skuffer.

Set til:

6.998,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP har lanceret et bud på en meget transportabel bærbar computer, der ikke falder ind under netbook-kategorien. Med sin 12-tommer-skærm er den lige nummeret større end de små netbooks, men stadig mindre, lettere og mere transportabel end en traditionel bærbar computer.

Ydelsen i maskinen ligger også lige et trin over, hvad de fleste netbooks kan præstere at trække, uden at der dog på noget tidspunkt er tale om et regulært muskelbundt. Det går hurtigere med blandt andet at behandle billeder og lignende, men maskinen hoster stadig noget i det, hvis alt for mange programmer startes samtidig. Der er heller ikke tale om en computer, der er god til spil, men fordi processoren er ledsaget af en regulær grafikchip, så kan det faktisk lade sig gøre at spille visse mindre spil.

Tastaturet minder i høj grad om det, HP benytter på deres netbooks, og er umiddelbart meget fladt. Men diskrete rundinger i tasterne gør tastaturet rart at skrive på. Derimod har metal­belægningen på maskinens touchpad en tendens til at give fingrene modstand, og det bliver lidt en kamp at navigere markøren omkring på skærmen.

For at holde computerens størrelse nede er der ikke noget indbygget optisk drev, men det følger med som ekstra­udstyr – lige til at tilslutte via USB-porten – i et design, der matcher maskinen. Men hvor pc-ydelsen er en overvejende positiv oplevelse, så skuffer batteritiden på kun 2,5 time – der er ikke meget idé i en let transportabel maskine, hvis den ikke kan arbejde igennem uden strømforsyning.

Fakta
  • Godt tastatur

  • Dvd-brænder medfølger

  • Ringe touchpad

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her