Cookie- og privatlivspolitik


HP Pavilion a1310.dk

Pavilionen er godt designet og har mange funktioner. Den ville være en glimrende all-rounder, hvis ikke systemet manglede hukommelse, og grafikkortet var for sløvt.

Set til:

4.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er det brugervenligheden, der er i højsædet, og det understreges bl.a. af det første man møder, når man pakker kassen op: en stor venlig plakat med en aldeles glimrende oversigt over pc'ens stik og porte. Første gang man tænder pc'en, bliver man guidet i gennem opsætningen af både Windows og den medfølgende (tidsbegrænsede) version af Norton Internet Security. Nemt! Dog virker det lidt plat, at man får kastet en TELE2-internetreklame i ansigtet efter endt opsætning

Pavilion a1310.dk er et helstøbt produkt, der byder på en sund blanding af software og gode funktioner, som familien med det alsidige behov kan få glæde af. Designet er gennemført og meget nemt at overskue, og selv om kabinettet umiddelbart virker, som den sædvanlige kedelige grå kontorkasse, så vinder det ved nærmere bekendtskab på grund af den yderst fornuftige placering af kortlæser m.m.


Desværre er ydelsen langtfra verdensklasse. Grafikkortet leverer trods sin store mængde hukommelse (256 MB) en sølle indsats, og systemet er født med skaldede 512 MB RAM.

I praksis gør det, at pc'en fra start af er hårdt presset, og mangler det fornødne overskud til at afvikle krævende opgaver som fx billed- og videobehandling. Det kan selvfølgelig klares med mere RAM og et hurtigere grafikkort, men til prisen er det bare ikke godt nok.

Fakta

FAKTA

HP Pavilion a1310.dk

+ Lækkert design
+ Stor harddisk
+ Støjsvag
- For lidt RAM
- Sløvt grafikkort

Athlon 64 3200+ CPU
512 MB DDR-ram
GeForce 7300LE, 256 MB RAM
200 GB S-ATA harddisk
Dobbeltlag +/- DVD-brænder
Integreret 5.1 surround-lyd

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her