Cookie- og privatlivspolitik


HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One

Alene vægten på over 11 kilo giver indtryk af kvalitet, når man pakker denne store blækprinter ud. Der er godt med tilslutninger, scanner med arkføder og en kortlæser til de mest almindelige hukommelseskort.

Set til:

2.408,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Patronerne er nemme at montere, og systemet fungerer godt. Blækpatronerne har adskilte skrivehoveder og blækenheder, så man skal ikke købe nye skrivehoveder sammenbygget med hver patron. Det bidrager til en udskriftsøkonomi i top.

Printeren styres fra en ­farveskærm, der har en god størrelse, står klart og har en fin trykfølsomhed. Det er nemt at finde rundt i menuerne og at bruge det indbyggede minitastatur. Kendere vil bemærke, at det styres af Android, som mange mobiltelefoner også bruger.

Både printerens opsætning, tilslutning til trådløst netværk og installation af den tilhørende driver går uden problemer. Printeren skal bruge et kvarters tid på initialisering, kalibrering og testudskrifter. Det tager faktisk længere tid end installation af de medfølgende programmer og printerdrivere. Opsætningen
af driverne sker med et minimum af spørgsmål.

Med papir i skuffen tager printeren for alvor fat, og det gør den glimrende. Udskrift i sort-hvid er upåklagelig. Farvefotos på specialpapir giver et flot resultat med en neutral farvebalance, fin opløsning af detaljer og en fornem evne til at få selv de sarteste farver rigtigt ud.

Billederne er lidt lysere end fra de fleste printere, og specielt evnen til at vise fine detaljer i mørke baggrunde er fremragende. Hastigheden – både for sort-hvid og farve – er i top med 16 sider i sekundet og dobbelt så meget i kladdekvalitet. Slår man dupleks-enheden til, så man kan printe på begge sider af papiret, falder hastigheden til fire sider i sekundet, fordi blækket på den ene side skal tørre, før der kan skrives på den anden. Et A4-fotoprint tager 45 sekunder, og i 10 x 15-formatet tager det blot 18 sekunder at udskrive et foto i bedste kvalitet. Det fås ikke meget hurtigere i prisklassen.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Papirbakke: 250 ark
• Kortlæser: SD/SDHC/XD
• Målt hastighed: 16 sider/sek.
• Dupleks-hastighed: 4 sider/sek.
• Forbindelse: USB, trådløst og kablet netværk
• Støjniveau: 57 dBA
• Mål: 50,2 x 47,2 x 28,3 cm

  • Praktisk betjeningspanel

  • Flot udskriftskvalitet

  • Fin udskriftsøkonom

  • Kan printe fra e-mail

  • Robust bygget

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her