Cookie- og privatlivspolitik


HP Officejet H470WBT

H470WBT er en nem og funktionel miniprinter, men den skuffer på tekstudskrifterne og prisen.

Set til:

2.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med HP's sidste nye mobile miniprinter kan du nemt udskrive opgaven eller rapporten på vej til skole eller arbejde. Printeren kan køre på batteri og er lige til at tilslutte den bærbare og bruge, den er ret hurtig, og så laver den nogle flotte fotos. Men prisen er for høj og kvaliteten på tekstudskrifterne lav.

H470WBT er primært beregnet som mobil kontorprinter, der kan udskrive dokumenterne på farten. Men det er faktisk som kontorprinter, at den er værst. Alle bogstaverne på vores test-ark fik lidt for bløde kanter og lidt for meget synligt støj omkring sig - det havde været ok, hvis printeren kostede 400-500 kroner, men til 2.500 gode danske kroner, er det uacceptabelt. Udskrifthastigheden er dog helt i orden.

Med kvaliteten på de sorte tekstudskrifter frisk i hukommelsen, gruede vi for fototesten, men her blev vi meget positivt overraskede. Opløsningen er lidt grov, og man kan se prikkerne, som billederne er bygget op af tæt på, men på en armslængdes afstand ligner fotoudskrifterne noget fra de bedste fotoprintere på markedet. Farverne er knivskarpe, og i både mørke og lyse skyggeområder er hver en detalje og farveovergang imponerende tydelig.

Printeren er lille og kompakt, men kan alligevel udskrive i størrelser op til A4. Den kan også udskrive til kant, så længe det drejer sig om de små fotostørrelser (fx 10 x 15 cm). Den kan desværre ikke udskrive kantløse fotos i A4. Printeren kan både køre på strøm fra stikkontakten, og det indbyggede batteri. Vi satte printeren i gang med at udskrive vores test-ark med tekst for at se, hvor mange udskrifter den kunne lave på en fuld opladning. Men da den nåede til 311 udskrifter løb den tør for sort blæk, mens at batteriindikatoren (i printerens driver) stadig stod på 55 procent.

Fakta

HP Officejet H470WBT

Opløsning: 4800 x 1200 dpi
Tilslutning: Bluetooth, USB, PictBridge, hukommelseskort (SD, miniSD & MMC)
Papirinput: 50 A4-ark
Mål (h, d, b): 8 x 18,2 x 34,5 cm
Vægt: 2,3 kg
Medfølger: Læderetui, strømforsyning, Bluetooth-nøgle, batteri, 2 x blækpatroner, USB-kabel, drivere og hurtigstart-vejledning.

  • Gode fotofarver

  • Hurtige udskrifter

  • God batterilevetid

  • Høj pris

  • Ringe tekstudskrifter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her