Cookie- og privatlivspolitik


HP Officejet 6000

HP Officejet 6000 er en printer skåret helt ind til den mest basale funktionalitet. Der er ikke nogen stor lækker farveskærm indbygget, som gør det nemt at betjene printeren.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er på den anden side heller ikke hverken indbygget kortlæser eller port til en USB-hukommelsesnøgle, så alle print skal alligevel leveres direkte fra en tilsluttet computer. Betjeningen på printeren begrænser sig til muligheden for at afbryde et print og at holde øje med lav blækbeholdning via fire dioder på fronten.

Til gengæld bydes der på mulighed for at tilslutte printeren både via USB og kablet eller trådløst netværk, og det er gode kort at have på hånden. Det gør nemlig HP Officejet 6000 nem at dele mellem flere brugere på et hjemmenetværk i huset.

Samtidig leverer printeren både almindelige sort-hvide tekstprint og tekstprint i farver i en meget habil hastighed og en høj kvalitet. Tekstbilledet står skarpt og flot. De fire farve­patroner i printeren kan levere billeder til husbehov, til brug i skoleopgaver og lignende, men ikke i en kvalitet, der egner sig specielt godt til fotoalbummet. Dertil er de mørke nuancer i billedet ikke helt dybe nok, og farveovergange særligt i hudtonerne fremstår alt for hårde.

De drivere, HP leverer med Officejet 6000, er lettilgængelige og gør det nemt at justere printkvaliteten på plads efter behov og dokumenttype. Og opsætningen volder heller ikke nogen kvaler, uanset om det er via USB- eller netværksforbindelse.

I forhold til prisen for HP Officejet 6000 er såvel printkvalitet som hastighed meget fornuftig, men der skal ikke lægges særlig mange flere penge på bordet for en multifunktionsmaskine, der byder på langt flere muligheder, og uden at den generelle kvalitet lider overlast.

Fakta
  • Enkel opsætning

  • Flotte tekstprint

  • Trådløst og kablet netværk

  • Begrænset funktionalitet

  • Ingen kortlæser

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her