Cookie- og privatlivspolitik


HP Mini 5102

Umiddelbart ligner HP’s 5102 bare en ganske almindelig netbook.

Set til:

5.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bevares, den har en lækker robust overflade i tyndt metal, eksklusivt look og afdæmpet design. Men den er også lidt tyk i det i forhold til andre modeller på markedet. Indmaden består af en Intel Atom N540-processor, der er 2 megapixels webkamera med ansigtsgenkendelse, harddisken er på 320 GB, og du får 2 GB ram i denne udgave. Skærmen er med LED-lys, og den 10,1” store sag står fint og skarpt – den har da også nær HD-opløsning.

Alt dette er rigtig fint men ikke usædvanligt – lige indtil du prøver at trykke på skærmen. Normalt ikke så populært blandt dem, der gerne vil passe godt på deres pc. Men HP Mini 5102 har trykfølsom skærm! Du kan bruge den i kom­bina­tion med tasta­turet og pegepladen og på den måde arbejde langt mere intuitivt. Det er nærmest vanedannende, når man først har gjort det i et stykke tid. På den trykfølsomme skærm kan du også fremkalde et virtuelt tastatur, hvis du ønsker.

Skærmen reagerer ikke prompte på kommandoer ligesom en af de bedre berøringsfølsomme telefoner eller Apples nye iPad, men det er hurtigt nok. En netbook er lavet til at blive brugt på farten, men denne er ekstra god, når du sidder ved busstoppestedet og vil surfe via 3G-netværk eller andre steder, hvor det er lettere at pege på skærmen end at fumle med touch­pad’en som ellers fungerer ganske udmærket.

Den lille HP kan fås i forskellige konfigurationer – denne er topmodellen med trykfølsom skærm, og med en pris på hele 5.500 kroner nærmer den sig prisen for en ægte notebook. Det er lidt i overkanten. En variant med mindre ram og harddisk og med almindelig skærm fås til små 3.000 kroner. I denne vil du få en solid og ikke mindst flot bygget netbook – men ikke en, der skiller sig ud fra mængden, som topmodellen gør det.

Fakta

• Processor: Intel Atom N540
• Grafikkort: Intel Graphic
Accelerator 3150
• 2 GB ram, 320 GB harddisk
• Skærm: 10” (1024 x 600 pixels)
• WLAN 802.11b/g/n
• Bluetooth
• Windows 7 Home Premium
• Vægt: 1,2 kg
• Dimensioner: 24,9
(foran) x 262 x 180 mm

  • Trykfølsom skærm

  • Flot byggekvalitet

  • Tastatur

  • Pris

  • Tykkelse

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her