Cookie- og privatlivspolitik


HP MediaSmart Server EX470

Et smart lager som giver masser af muligheder og funktioner til dem, der har mod på at rode med netværk.

Set til:

4.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP MediaSmart Server EX470 er fremtidens lagerplads. Uanset om man sidder på hjemmenetværket eller på en internetforbindelse på den anden side af jordkloden, kan man få fat i filerne, som ligger på den, og det er blot for at nævne en enkelt af de mange smarte muligheder. Et glimrende og brugervenligt samlingspunkt for hele familiens filer.

EX470 er en ekstern netværksserver med sit helt eget styresystem (Windows Home Server) og virker i praksis som en almindelig pc. Når man har installeret det medfølgende HP MediaSmart Server-program på hjemme-pc'en , kan man logge ind på EX470 og administrere den fra et nemt og overskueligt kontrolvindue. Her har man bl.a. mulighed for at få EX470 til automatisk at sikkerhedskopiere udvalgte drev og mapper fra netværkets tilsluttede pc'er (op til 10 ad gangen). Og man kan også oprette fotoalbums, og få serveren til at kopiere musik og afspilningslister fra programmet iTunes. Den kan selvfølgelig også streame video og lyd til medieafspillere, som også understøtter UPnP.

Serveren er som udgangspunkt ret brugervenlig, men administrationen foregår på engelsk, og man skal som minimum have mod på at rode med netværk. Har man det, finder man hurtigt ud af, hvordan den fungerer, og vi er specielt imponerede over, hvor nem den er at sætte op til brug på internettet - i modsætning til netværksharddiske som også kan sættes op til internettet, finder EX470 selv ud af, hvordan hjemmenetværket er opbygget og kan automatisk konfigurere routeren. Smart!

EX470 har plads til fire SATA-harddiske og leveres med en på 500 GB. Den understøtter gigabit-netværk, har fire USB-porte og en enkelt eSata-port, så man også kan tilslutte masser af ekstern lagerplads (vær opmærksom på at den automatisk sletter harddiskene som tilsluttes via USB og eSata, inden de er klar til brug).

Fakta

HP MediaSmart Server EX470

Kapacitet: 500 GB medfølger
Netværk: 10/100/1000 Gigabit-kabelnetværk
Tilslutninger: 4 x USB, 1x eSata
Ekstra: Mulighed for montering af i alt fire SATA-harddiske
Mål: 24,7 x 23,3 x 13,9

  • Understøtter gigabit-netværk

  • Kan udbygges med flere harddiske

  • Nem at betjene

  • Masser af muligheder for at dele filer

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her