Cookie- og privatlivspolitik


HP iPAQ rx5900 Travel Companion

Hvis du leder efter en god PDA, der også har GPS-funktionalitet, er her en fin løsning.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP iPAQ rx5900 er en PDA, hvor fokus er lagt på navigationen. GPS-softwaren er lavet af TomTom, og det er en gennemprøvet teknologi. Desværre er den, ligesom andre PDA- og telefonløsninger, lidt sløv, når den skal finde
satellitterne.

Men når satellitterne først er fundet, holder den fast på dem, også imellem husene i byen. Rx5900 er faktisk en af de allerhurtigste til at udregne ruter. Måske er det, fordi den har en ret kraftig 400-MHz processor fra Samsung, der også skal køre det underliggende og ressourcekrævende Windows Mobile 5. I hvert fald er rx5900 ikke bare hurtig til at finde ruten, den er også blandt de allerhurtigste til at regne en ny rute ud, hvis man skulle køre forkert.

En program-lukke-knap er en rigtig god idé på en PDA. Her er den markeret med et X.

Ud over den udmærkede navigation indeholder rx5900 også alle de programmer og funktioner, der findes i Windows Mobile, og den ligger sig dermed lige imellem de specialiserede navigationsenheder og dem, der også har telefon indbygget.

Og faktisk viser det sig at være en rigtig god kombination, for rx5900 er stærk på navigationen, fordi den til dels er bygget som en ”almindelig” GPS og dermed er lige så let og praktisk at betjene – men den er også en ganske habil PDA, der dog har en middelmådig skærm.

HP har fundet en god balance. Navigation og små udgaver af Office-programmer er rare at have ved hånden, og eftersom GPS’en er god og solid, er rx5900 faktisk et godt køb. Det eneste, der virkelig irriterer, er, at rx5900 tager sig rigtig god tid til at fi nde satellitterne, når modtageforholdene ikke er helt optimale. Men hvis du leder efter en god PDA, der også har GPS-funktionalitet, er den en fin løsning.

Fakta
  • Hurtig omregning

  • God pris

  • Masser af hukommelse

  • Middelmådig skærm

  • Langsom til at finde satellitter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her