Cookie- og privatlivspolitik


HP Envy 15

HP’s nye serie af superbærbare findes i en letvægtsudgave med 13-tommer-skærm samt en lidt større model med 15,6-tommer-skærm og en vægt på 2,4 kilo, og den tester vi her. Der følger et eksternt dvd-drev med i matchende design, der tilsluttes en USB-port i computeren.

Set til:

12.092,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP Envy 15 er tydeligt inspireret af de bærbare computere fra Apple, blandt andet med et tastatur med flade taster og en museplade med fuldt integrerede taster. Det er flot at se på, men i daglig brug er både tastatur og mus irritationskilder. Tastaturet føles rigtig godt, men et utraditionelt layout gør det svært at placere fingrene rigtigt.
Man rammer tit forkert, og da tastaturets symboler er designet i en usædvanlig lille størrelse, er der heller ikke megen hjælp at hente der. Musepladens knapper er fuldt integreret i fladen, så man ikke kan føle sig frem til, om fingrene ligger det rigtige sted. Også her betyder design mere end anvendelighed.

Noget lignende gælder også i Windows-opsætningen, hvor et flot tema skal sørge for en totaloplevelse af det samlede produkt. Desværre skabte tema-programmet fra Stardock konflikter med andre programmer. Fjerner man det, fungerer computeren fint.

Ydelsen er helt i top med en superkraftig processor med fire kerner, der har et usædvanligt kraftoverskud. Det kraftige grafikkort med en hel gigabyte hukommelse gør, at man sagtens kan spille på denne computer.

De mange kræfter koster desværre også strøm. Når computeren bliver brugt fuldt ud, rækker batteriet til cirka halvanden time. Strømmen bliver naturligvis til varme, men inden for det rimelige. Blæseren er stille ved normal drift, men under belastning sætter den pludselig ind med fuld kraft.

Det er værd at bemærke, at skærmens opløsning kun er på 1366 x 768 pixels. Til prisen på HP Envy 15 forventer vi en højere opløsning, og vi så også meget gerne, at der var mere end to USB-porte. Men ellers er den mekaniske kvalitet i top, og selv de indbyggede højttalere lyder så godt, som det kan forventes i en bærbar.

HP Envy 15 giver et noget blandet indtryk. HP har leveret en usædvanlig lækker og misundelsesværdig bærbar. Men de mange kræfter medfører kompromiser på strømsiden

Fakta

• CPU: Intel Core i7 Quadcore 1,6 GHz
• Ram: 4 gigabytes
• Skærm: 15,6 tommer
• Opløsning: 1366 x 768 pixels
• Harddisk: 320 gigabytes
• Grafikkort: ATI Radeon HD 4830

  • Bundsolid konstruktion

  • Fornem ydelse

  • Upraktisk design

  • Lav skærmopløsning

  • Meget dyr

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Garmin nüvi 765T

Garmin nüvi 765T

GPS'en Nüvi 765T har en middelmådig skærm, præcisionen lader noget tilbage at ønske, og rutevalget er ikke just intelligent.

Læs mere

Nem kryptering og god hastighed

Nem kryptering og god hastighed

Homeplug-sættet fra ZyXEL er nemt at sætte op. Krypteringsknappen på siden gør det hurtigt at sikre netværket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her