Cookie- og privatlivspolitik


HP Envy 14

Den nye Envy 14 oser af kvalitet, og den er bestemt en maskine, der vil vække misundelse.

Set til:

13.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den nye Envy 14 oser af kvalitet, og den er bestemt en maskine, der vil vække misundelse. Designet er stilrent, og materialerne er i orden. I stedet for det traditionelle plastik er kabinettet lavet af en blanding af aluminium og magnesium, hvilket både gør maskinen robust og giver en udpræget følelse af kvalitet. Materialevalget er dog samtidig med til at gøre pc'en til en sværvægter på 2,4 kilo, så der er ikke tale om en bærbar, som man vil tage med sig overalt. Til gengæld vil den pryde det bord, den står på. Følelsen af kvalitet går igen, når man kigger nærmere på Envy 14, men den har også visse irritationsmomenter.

Tastaturet er ualmindeligt godt og en fornøjelse at arbejde ved. Tasterne er let afrundede, godt adskilte og lækre at røre ved, og så er de bagbelyste. Musepladen er ligeså lækker at se på. Den er stor, men venstre og højre museknap er indbygget i selve musepladen, hvilket tager noget af pladsen. Derudover har den multitouch, men det fungerer desværre ikke, som det burde i en high-end bærbar. To-finger-funktionen, hvor man kan scrolle ned gennem siden, er meget svær at bruge. Kun i ganske få tilfælde lykkedes det os at få det til at fungere optimalt. En anden irriterende ting ved Envy 14 er, at man ryger ud af fuld skærm mode, hvis man skruer op eller ned for volumen, når man ser film eller spiller spil.

Skærmen er en 14,5” widescreen LED skærm med en opløsning på op til 1600x900. Den er lys og skarp, men der er desværre en del genskin i den, som gør det svært at forestille sig, at man vil kunne bruge den udendørs. Lyden er der til gengæld intet at udsætte på. De indbyggede højttalere giver en ganske god lyd i forhold til andre bærbare, vi har testet.

Computerens indmad fås ikke meget bedre, og ydelsen er da også god. Den er udstyret med en 2,4 GHz i5-processor, 6 GB DDR3 ram og en 500GB harddisk med 7.200 o/m. Derudover kan man skifte mellem to grafikkort. Det betyder, at man kan skifte mellem den integrerede grafikchip, som man kan bruge, når der skal spares på strømmen, og et ATI Mobility Radeon HD 5650-grafikkort med 1 GB ram, som man kan bruge, når der er brug for grafiske hestekræfter. Når der ikke bliver sparet på strømmen, har maskinen en batteritid på omkring 3,5 timer, når den bliver presset. Har man brug for mere batteritid, er Envy 14 udstyret med et ekstra 6-cellers polymerbatteri, der er udformet som en plade, og som let sættes fast under computeren, mens den er i brug.

Alt i alt en rigtig lækker bærbar med en god ydelse, som vil kunne opfylde de flestes behov. Desværre har den nogle enkelte irritationsmomenter, som ikke burde være i en bærbar til lidt over 13.000 kr., men det ændrer stadig ikke på, at Envy 14 er en misundelsesværdig bærbar.

Fakta
  • Høj ydelse

  • God kvalitet

  • Dårlig multitouch-funktion

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Memorex Ultra TravelDrive 80GB

Memorex Ultra TravelDrive 80GB

En lille fin harddisk som er nem at have med gøre, og som er hurtig og lydløs.

Læs mere

Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

TravelDrive 1000 & 1 er en gedigen lille kortlæser, som læser over ti forskellige typer hukommelseskort - desværre bare ikke CompactFlash.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her