Cookie- og privatlivspolitik


HP dv6643eo

På trods af en smådårlig batterilevetid er HP dv6643eo en lækker bærbar, der faktisk kan klare langt de fleste opgaver.

Set til:

5.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I forhold til mange konkurrenter virker HP dv6643eo luksuriøs og gennemtænkt i designet. Den sorte højglansfinish ser ganske godt ud, og tastaturet er pænt og virker i øvrigt solidt.

Den medfølgende programpakke er en fornuftig samling, der kan klare langt de fleste opgaver, og installationen af pc’en kører stort set uden indblanding, så du kan komme dejligt hurtigt i gang.

HP dv6643eo er en fornøjelse at arbejde med. Den berøringsfølsomme plade, der gør det ud for en mus, virker fint, og tastaturet har en god størrelse.

I det hele taget har pc’en en rigtig god størrelse – den er stor nok til, at skærmen har en acceptabel størrelse, og lille nok til, at den er til at have i tasken, uden at man risikerer at få varige rygskader.

Der skal dog en smule malurt i bægeret: dv6643eo har nemlig en tendens til at ”æde” strømmen noget hurtigere end de fleste af konkurrenterne. Det er ikke helt håbløst, men dog cirka en halv time mindre end gennemsnittet.

Selv om HP har valgt at fodre dv6643eo med masser af ram, har de samtidig sparet på harddiskpladsen, og 120 GB er faktisk i underkanten for de fleste brugere i dag – specielt når man tager i betragtning, at man efter installation af den medfølgende software og sikkerhedsdrev har under 90 GB til rådighed. Til gengæld er det blevet billigt at købe ekstra hukommelse i form af USB-nøgler og eksterne harddiske. Det skal dog ikke ændre på det faktum, at HP godt kunne have lagt en noget større harddisk i.

På trods af en smådårlig batterilevetid er HP dv6643eo en lækker bærbar, der faktisk kan klare langt de fleste opgaver – selv en del spil. Designet er langt over, hvad man ellers kan forvente i prisklassen, og med masser af ram er der faktisk god fart på dv6643eo. Havde HP lagt en lidt større harddisk i, havde dv6643eo været et rigtig godt bud på en billig bærbar, der trods prisen har stort set alt.

Fakta
  • Godt design

  • Fin størrelse

  • Masser af ram

  • Dårlig batterilevetid

  • Lille harddisk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her