Cookie- og privatlivspolitik


HP B8550

Høj brugervenlighed kom­bineret med flotte fotoprint i storformat gør printeren meget attraktiv.

Set til:

3.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En stor printer, der kan klare op til A3-størrelse, er ikke forbeholdt professionelle. Det er HP B8550 et godt eksempel på, for den er lige så let at betjene som en almindelig fotoprinter. Den eneste forskel er, at den kan printe på større medier.

Det er herligt at kunne se sine pletskud i stort format – især når de fleste af os jo har et digitalt kamera, som har så høj opløsning, at det ikke er noget problem med så store print. Og ønsker du mindre print, så har B8550 naturligvis også papirbakke til A4 og mindre fotopapir.

Ganske som på en al­mindelig fotoprinter har du et LCD-display og nogle funktionsknapper. Der er kort­læser, der tager de mest udbredte standarder. Det betyder, at du ikke behøver at tænde computeren for at printe. Er du entusiast, vil du dog gøre det, så du kan benytte noget af den fine software, hvor du kan styre udskrivningen mere præcist end direkte fra printeren.

Fylder ikke meget
En anden fordel ved HP’s printer er, at den er lille i forhold til konkurrenterne. Den har en vandret papirbakke, som godt nok fylder noget på skrivebordet, når du har A3- papir i. Men du slipper for at have de store ark stikkende op bag printeren.

Støjsvag
B8550 larmer ikke meget, og den printer ret hurtigt – selv når du printer i en opløsning på 1200 x 1200 dpi, vil du få et A3-print under 7 minutter senere. Det er meget farvestrålende print, som indimellem kammer en smule over i farverne, for eksempel kan hudtoner blive en anelse for røde. Men alt andet lige et print, som ser fantastisk godt ud på opslagstavlen eller
køleskabet.

Prisen på omkring 3.000 kroner for en så komplet og brugervenlig printer er i orden. Man skal huske på, at den også kan bruges til andre og mindre størrelser print, så du behøver ikke flere fotoprintere end denne. Til tekst er der hurtigere løsninger, men B8550 printer fint og skarpt. Det eneste, du skal sikre dig, er at være ekstra omhyggelig med indstillingerne, før du printer. Et A3-farveprint på foto­papir koster nemlig let en mindre formue kroner med blæk og papir.


Fakta
  • Stor printer

  • Hurtig

  • Let at bruge

  • Tager mange papirstørrelser

  • Høj printpris i A3-størrelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Læs mere

Playstation 3

Playstation 3

PlayStation 3 er en potent spillemaskine, hvor det specielt er grafikken i HD-kvalitet, der er trækplasteret.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her