Cookie- og privatlivspolitik


HP 6280

HP 6280 er en gennemsnitlig printer, der vil kunne dække de flestes behov.

Set til:

1.327,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP’s multiprintere har altid haft et gråt, anonymt design. Men den nye 6280 er slet ikke så grim. Faktisk overraskes man positivt over det hvide design.

Printerens medfølgende software er lige så veldesignet som printeren – både under installation og senere i kontrolpanelet til styring af printeren. Det fungerer bare og er intuitivt, så man aldrig bliver forvirret. Papirbakken er placeret anderledes end de fleste af de andre, og det virker som en god idé, for hvor flere af de andre har en tendens til at gribe papiret skævt, tager 6280 rigtigt fat, og udskriften bliver med mere lige kanter end hos et par af konkurrenterne.

Og når printeren er i gang, fortsætter det gode indtryk, for den er næsten lydløs. Udskrifterne er dog ikke helt tilfredsstillende. Farvefotoet er lidt svagt i farverne, og den sort-hvide udskrift er ulden i kanterne. Til gengæld er printeren hurtig – kun 2,20 minutter tog det at udskrive A4-fotoet. 6280 er i stand til – helt automatisk – at udskrive på begge sider, hvilket nok skal spare på både miljøet og pengepungen.

Skanneren leverer en hæderlig kvalitet, men hvor udskrivningen foregik uden støj, larmer HP 6280, når den skanner. Man kan faktisk høre på en ret høj hvinen, når skanningen er ved at være færdig. Det virker lidt underligt.

HP 6280 er en gennemsnitlig maskine, der vil kunne dække de flestes behov. Udskrifterne er lige over, hvad der er acceptabelt, uden på nogen måde at være prangende. Men det er et plus, at printeren har indbygget netværk.

Fakta
  • God software

  • Dobbeltsidet udskrivning

  • God skærm

  • Hurtig

  • Middelmådige udskrifter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her