Cookie- og privatlivspolitik


HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Set til:

3.566,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Første gang du starter HP 2133, ligner den en helt almindelig Windows-computer, men den er altså udstyret med det gratis styresystem Linux. Det bliver hurtigt tydeligt, når du åbner startmenuen.

Brugerfladen er både nem og logisk at finde rundt i og føles mest som en lidt klodset udgave af Windows. Computeren leveres med et fornuftigt udvalg af software, så du kan håndtere mail og adressebog, surfe på nettet og gøre alt det andet, du forventer at kunne med en computer. HP har også lagt OpenOffice på maskinen til tekst­behandling, regneark med videre.

Maskinen leveres med et stort sekscellet batteri, som kan levere en fornuftig batteritid, men som samtidig stikker et par centimeter ud af computerens bagende og dermed hæver tastaturet til en lige lovlig skrå vinkel, som ikke er behagelig at skrive i. Vinklen gør det også svært at vippe skærmen tilstrækkeligt langt tilbage.

Til gengæld er computeren forsynet med et rigtig godt tastatur, som i den rette vinkel er behageligt at skrive på.

HP har desværre valgt ikke at inkludere en kortlæser i maskinen, og det gør det en smule mere besværligt at hive filer ud og ind af computeren.

Fakta
  • Stor harddisk

  • Godt tastatur

  • Stejl hældning på tastatur

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her