Cookie- og privatlivspolitik


HIS IceQ4+ Radeon HD 4870

Et stærkt mellemklassekort i den dyrere ende, hvor de fleste pc-spillere bør være tilfredse.

Set til:

2.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ord som “Turbo” og “Ice” på indpakningen giver forventninger om et ultrahurtigt og effektivt kølet grafikkort – og de bliver stort set opfyldt.

Dette monsterkort benytter 4870-chippen fra det AMD-ejede ATI, som er en af markedets hurtigste, og med 1 gigabyte af den hurtige
GDDR5-ram er der ikke meget, der kan få skovlen under kortet. Som en ekstra bonus er kortet overclocket fra fabrikkens side – det svarer til at tune en knallert – for lige at presse den sidste ydelse ud af et i forvejen hurtigt kort. Grafik­kortet er derfor klart over­dimensioneret til arbejde i Windows, fotobehandling og video – også selv om der er HDMI-stik, så man kan se film eller spille på stuens fladskærm. Man skal i gang med de nyeste 3D-spil for at presse grafikkortet til det yderste. Den store køleprofil med blæser sørger for, at kortet aldrig rigtig kommer til at svede, lige meget hvor store strabadser man udsætter det for i kampens hede.

Den store og effektive blæser gør, at kortet optager to pladser i kabinettet. Det skal desuden have to seksbenede stik fra strømforsyningen, så forslugent er det.

IceQ4 er ikke helt stille, men næsten. Man kan ikke undgå at høre det, når man bare arbejder i Windows. Spiller man, går det op i omdrejninger og støjer dermed mere, men bliver overdøvet af skud, musik og eksplosioner, så dér betyder det ikke noget. Selv de nyeste spil kunne køre med al grafik sat til maksimale indstillinger, og den effektive køler holdt temperaturen under 65 grader, selv under hårdt pres.

Fakta
  • Flot grafik

  • God køling

  • Acceptabelt støjniveau

  • Høj pris

  • Ingen programmer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her