Cookie- og privatlivspolitik


Hewlett-Packard TX1040ea

Skal man stykke en fuldblods multimedie pc sammen, ligner Hewlett-Packards nye TX1000-serie af Entertainment Notebooks en drøm på papiret.

Set til:

12.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Skal man stykke en fuldblods multimedie pc sammen, ligner Hewlett-Packards nye TX1000-serie af Entertainment Notebooks en drøm på papiret: læsset med hukommelse og lækre features som TV-tuner, webkamera og indbygget fingeraftrykslæser sat i siden af skærmen.

Men den største grund til nabo-pral er dens drejelige skærm, der kan vendes 180 grader og vippes ned igen, så man har en tablet-pc. I praksis fungerer både skærm, taster, genvejsknapper og helheden hos HP fornuftigt, om end F- og Shift-tasterne er lige vel små og mokket sammen.

Skærmen er tillige trykfølsom, så med en medfølgende plastik-pen kan man skrive noter eller redigere i feriebillederne direkte på skærmen: liret feature, men ikke en, der synes videre brugbar i længere løb. Med et slagkraftigt højttalersystem, er computeren som nævnt kørt i stilling som en regulær underholdnings-bærbar, men her fejler den på en essentiel del: batterilevetiden.

I god stil følger der batterier i to størrelser med computeren, men selv det største klarede kun dvd-afspilning i 1 time og 40 minutter, før tæppet gik ned. Det mindste batteri klarede 1 time og 10 minutter, men ingen af delene er nok til at nyde en hel film på farten.


Samtidig kunne vi underligt nok ikke afspille dvd-film i fuldskærm i Windows Media Player uden billedet hakkede; simpelthen for ringe for en ellers ekstremt veludstyret bærbar.

Brugte vi derimod HPs eget Quickplay-program til dvd-afspilning gik det heldigvis fuldkommen glidende, så om miseren skyldes Microsofts eller HP er uvidst. Faktum er alligevel, at hakkeriet samt batterilevetiden stækker en ellers på alle punkter gennemtænkt underholdningsbærbar.

Fakta
  • Drejelig touch screen

  • Læsset med funktioner

  • Indbygget tv-tuner

  • Hakkede med dvd

  • For lav batterilevetid

HPs hjemmeside

Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her