Cookie- og privatlivspolitik


Harmony 1100

En høj pris er det eneste, der afholder os fra at udskifte stuens mange fjernbetjeninger med Harmony 1100.

Set til:

2.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Drømmen om at kunne smide alle fjernbetjeningerne ud og erstatte dem med en enkelt bliver tit knust. Universal-fjernbetjeningerne lider ofte af besværlig opsætning og knapper, der bare ikke sidder rigtigt. Derfor er det indlysende, at en fjernbetjening, der ikke behøver opsætning, og hvor en skærm giver mulighed for at flytte rundt på knapperne, er løsningen. I hvert tilfælde på papiret.

Harmony 1100 er seneste skud på Logitechs Harmony-træ af universal-fjernbetjeninger. I stedet for at sætte den op med indviklede koder skal man bare slutte den til sin pc og vælge hardware i det medfølgende program, der har et gigantisk bibliotek med mere end 100.000 fjernbetjente dimser. Og det virker søreme.

Der gik under fem minutter fra udpakning, og til Harmony 1100 kunne fjernbetjene et Philips-fjernsyn, en ditto harddiskoptager, en Sagem-kabel-tv-boks, en Xbox 360, en musik­afspiller og et sæt højttalere fra Logitech. Men fjernbetjeningen er ikke helt perfekt. Nogle knapper er ulogisk placeret eller navngivet (Harmony forsøger sig med dansk), og nogle af de mere avancerede betjeningsmuligheder manglede helt. Til de almindeligste opgaver virker Harmony dog med det samme.

Heldigvis for dem, der vil have perfekt kontrol, kan Harmony 1100 virkelig skræddersys. De enkelte enheder kan flyttes rundt og omdøbes, og man kan tilføje og ændre funktioner. Man kan endda hente logoer på sine yndlings­kanaler og bruge dem som knapper. Det er en omstændelig proces, men det skal kun gøres én gang.

En smart funktion er muligheden for at foretage flere valg med ét tryk. Fjernbetjeningen kan fx sættes til at tænde og indstille alle de relevante enheder, når du vil se en dvd. Og den videre styring foregår på et fælles panel for alle enhederne. Det kræver nogen opsætning, men når det først virker, så får man aldrig brug for de originale fjernbetjeninger igen.

Den eneste kritik af Harmony 1100 må gå på prisen og den begrænsede hukommelse – vi ville gerne kunne smide flere billeder i den og kunne redesigne alle knapper, så de så ud som på de fjernbetjeninger, den erstatter.

Fakta
  • God skærm

  • Kender stort set al elektronik

  • Mange funktioner

  • Avanceret opsætning

  • Meget dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her