Cookie- og privatlivspolitik


Halo 2

Hvis du er til skydespil, ligger der mange timers underholdning i Halo 2.

Set til:

309,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Halo 2 til Windows Vista er et handlingsdrevet skydespil, der oprindelig er udviklet til Xbox . De voldsomme kampscener bindes sammen af en underliggende historie. Et eksempel er den indledende scene, hvor helten (det er dig!) briefes om sin mission af en bister overordnet. Herefter smides du straks i voldsom kamp mod fjendtlige rumvæsener, og når det forhåbentlig er lykkeligt overstået, føres du videre i historien af endnu en mellemscene. Det er et lidt tveægget koncept – for enten er man rollespilstypen, der ønsker at sætte sig grundigt ind i historien, eller også er man den skydegale type, der elsker action. I Halo fylder skydedelen klart mest, og fortællingen virker som et anstrengt forsøg på at give spillet en ekstra dimension.

Selve skyderiet er morsomt og afvekslende i starten. Man kan vælge mellem en mængde våben, sværhedsgrader og scenarier. Men det hele har en tendens til at blive lidt ensformigt og unuanceret efterhånden, som man vænner sig til tempoet. Det er ganske vist skræmmende og morsomt, når tilsyneladende døde rumvæsner vågner op med et sæt få meter fra dig. Men herudover går det mest ud på at skyde efter alt der rør sig – strategiske overvejelser er der ikke mange af, og rumvæsenerne optræder noget ensformigt og hovedløst, så man ikke rigtig lader sig gribe af stemningen.

Bundlinjen er, at hvis du er til skydespil, ligger der mange timers underholdning i Halo 2. Ellers ikke.

Fakta
  • Kan spilles både alene og multiplayer

  • Voldsomme, komplicerede kampscener

  • Unødvendig spilhistorie

  • Dur kun til Vista

  • Kræver gode engelskkundskaber

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Pop-up vinduer

Et lille ekstra browservindue, der lukker sig selv op ved enhver entré på en webside. Det kan være et særligt tilbud, en ekstra nyhed eller en reklame. Bruges med yderste omhu af ansvarlige webmastere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her