Cookie- og privatlivspolitik


GTR2 FIA GT RACING GAME

GTR2 er et superrealistisk og ret nørdet racerbilspil til de motorsportsinteresserede.

Set til:

396,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

GTR2 er det perfekte racerbilspil til dem, der nyder at bruge timer på at justere vinklen på spoileren og trykket i dækkene, før der skal races og dette er bare for at nævne nogle ganske få af justeringsmulighederne! Alle spillets 140 biler findes i virkeligheden og er kopieret ned til mindste detalje, og nu er det dig, der bestemmer, hvordan de skal køre og køres. Realismen har allerhøjeste prioritet, og GTR2-spillet er baseret på FIA GT-mesterskabet (www.fiagt.com), som er en motorsportsgenre for GT-biler.

Hvis man ikke allerede er en rutineret chauffør, kan det betale sig at starte i spillets køreskole. Her får man en grundig og letforståelig introduktion til bilernes betjening og køreteknik i al almindelighed. Køreskolen lægger blødt ud og bliver gradvist sværere og sværere, og når man har gennemført alle kørelektionerne, er man godt klædt på til at køre rigtig race.

I single-player kan man køre i flere forskellige discipliner. Udover køreskolen er der tidskørsel, weekend-stævner, mesterskab (2003 og 2004) og så det lange 24-timers løb. Men det sjoveste er online-delen, hvor man kører mod andre spillere fra rundt om i verden. Online-delen fungerer utrolig godt og er meget nem at komme i gang med.

Bilernes mange hestekræfter kan være svære at tøjle, og spillet kræver derfor en ordentlig gamepad og allerhelst et decideret rat. Men det vigtigste er nok grafikkortet. Hvis man vil have fuldt udbytte af de realistiske og flotte scenarier, skal pcen have et kraftigt spillegrafikkort installeret. Man kan selvfølgelig godt gå på kompromis og sætte detaljeniveauerne ned, men så ryger meget af charmen.

Fakta

GTR2 FIA GT RACING GAME

  • Realisme

  • Flot grafik

  • Mange biler og baner

  • Online-delen

  • Kræver kraftigt grafikkort

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her