Cookie- og privatlivspolitik


Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

>> Hent programmet

Desktop Publishing er en programtype til at opsætte brochurer, postkort, plakater etc., hvor man vil blande tekst og grafik til et samlet professionelt resultat. PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

I dtp-programmer er alt på en side elementer, der kan flyttes rundt mellem hinanden, spejles, lægges foran/bagud og grupperes sammen til større enheder. Billeder kan indsættes fra filer på harddisken eller direkte fra en skanner. Tekst bor i tekstrammer, hvor den kan bringes til at flyde omkring billederne på forskellige måder. Har du flere tekstrammer i et dokument, kan du lade teksten fortsætte fra den ene ramme til den næste. Mastersiden bruges til at rumme de elementer, der går igen i hver side i dokumentet.

Programmet kommer med en halv snes skabeloner indbygget. På internettet ligger der over 500 gratis ekstra skabeloner til programmet, og de kan hentes ved at vælge "Download New Designs" fra hjælpemenuen og følge vejledningerne i din browser.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her