Cookie- og privatlivspolitik


Google Voice

Google Voice er en udvidelse til Gmail (det gratis postsystem fra Google), der gør det muligt at ringe til telefoner rundt om i verden til lave takster.

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Systemet er baseret på forudbetaling og er bygget sammen med Gmail og betalingssystemet Google Checkout.
Før man kan ringe op, skal man installere en Google Talk-plug-in og sætte penge ind på kontoen. Det sker i portioner af 10 euro (cirka 75 kroner), der kan betales med et internationalt kreditkort – ikke dankort desværre. Har man brugt Google Checkout før, er det let at bruge – faktisk for let, for systemet gemmer dine kreditkortoplysninger. Det er lige kvikt nok. Med penge på kontoen er man klar til at ringe op via Google Voice.
Det sker via et lille tastatur nederst til højre, hvor du indtaster et nummer eller taster navnet på en person i adresselisten. Det er rigtig smart, for telefondelen kender kontaktpersonerne i Gmail og kan trække telefonnumre direkte derfra. Hvis man bruger samme kontaktliste i sin Android-telefon, ligger alle numrene klar til brug i Gmail.
Lydkvaliteten er afhængig af internetforbindelsen, og når den er i orden, er lyden aldeles i top. Man kan bruge mikrofon og højttaler i en bærbar, men det bedste resultat får man med et headset. Her går modparten klart igennem, langt bedre end på selv gode mobiltelefoner, og man hører mange detaljer i den anden ende. Det er en fornøjelse at høre sine venner så klart.
Efter opkaldet står der en lille opgørelse over prisen, angivet i euro, samt en oversigt over de seneste opkald. Og her venter os en glædelig overraskelse: Google Voice har langt lavere takster til udenlandske mobiltelefoner end konkurrenterne, fx Skype. Faktisk er prisen nede omkring en tredjedel til mange lande. Her er mange penge at spare, hvis man ringer meget til udlandet. I nr. 1/2012 bringer vi en guide til Google Voice her i bladet.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Enkel telefoni med lydkvalitet helt i top. Taksterne til mobiltelefoner i udlandet er en fornøjelse.

  • Flot lydkvalitet

  • Nemt at bruge

  • Lave mobiltakster

  • God Gmail-integration

  • Kræver kreditkort

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her