Cookie- og privatlivspolitik


Google Goodies

Hvordan ville verden være uden Google? Sikkert den samme, blot meget sværere at finde rundt i!

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Google er ikke blot verdens mest populære søgetjeneste. Firmaet har stille og roligt udvidet repertoiret med et væld af nyttige tjenester, der alle handler om at finde oplysninger lettest muligt. På internettet eller på din egen computer.

På cd'en Google Goodies finder man en stribe af Googles egne programmer: Google Desktop, der serverer nyheder og links på Skrivebordet, Google Toolbar, der gør det muligt at søge på nettet uden at åbne Googles hjemmeside, Google Talk, som er en konkurrent til Windows Messenger, Google Web Accelerator, som sparer surf-tid ved at hente yndlingssiderne på forhånd. Og så er der Google Earth, som zoomer ind på et hvilken som helst sted på kloden og viser et satellitfoto af det. Nytteværdien kan diskuteres men det er fantastisk fascinerende at se på.

Cd'en indeholder også programmerner, fx browseren Firefox, som ikke er udviklet af Google, men som bare er rar at have ved hånden. Der er også links til Googles web-baserede tjenester, som den gratis postboks Gmail.

Svært at leve uden Google
Google har haft en utroligt evne til at lave de helt rigtige ting. Selv om det kun er otte år siden, man første gang kunne skrive www.google.com i browseren, er det svært at forestille sig en verden uden Googles tjenester. At det alt sammen er gratis, vækker kun ekstra respekt. Især når Google har mestret den kunst at lade annoncører betale gildet uden at fylde skærmen op med dyttende og blinkende reklamebudskaber.

Skal man sætte en enkelt snavset finger på Googles glorie, må det være, at Googles produkter er så fascinerende, at man kan bruge hele dagen på at sidde og finde oplysninger, man strengt taget ikke har brug for.

Fakta

FAKTA

Google Goodies

Googles programmer kan hentes gratis på firmaets hjemmeside.

  • Masser af overblik

  • Få nyhederne serveret

  • Gratis

  • Tidsrøver

  • Stærkt vanedannende!

Hent programmerne her

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her