Cookie- og privatlivspolitik


Golla 15,4” Laptop Bag

Golla Laptop Bag er behagelig at bære, ikke mindst fordi den er let. Og så er den billig.

Set til:

254,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Golla fremstiller tasker og rygsække til computere, iPods og anden bærbar elektronik. Laptoptaskerne fås i forskellige størrelser. Den model, som vi har testet, egner sig til bærbare med en skærm på op til 15 tommer.

Tasken kan fås i mange forskellige farver og med forskellige mønstre på fronten. Under den store flap finder man to lommer, der kan lukkes med lynlås.

Inde i lommerne er der diverse smålommer til blandt andet kuglepenne og lignende. Det er en enkel, men praktisk indretning, der kan tilgodese de flestes behov. Skulderstroppen er behageligt bred og kan justeres i længden. Den holdes sammen med velcro på både kryds og tværs, og man skal nok lige vænne sig til tanken, hvis man er den lidt mere konservative type og foretrækker spænder. Velcroen holder dog fint, og man behøver ikke være bange for at tabe den bærbare.

Taskens hovedrum er opdelt i to, så der er plads til både den bærbare og diverse papirer. Faktisk kan man snildt have to bærbare med sig i tasken, hvis den ene er en netbook. Hovedrummet kan lukkes med et snøre­arrangement a la en sovepose. Men funktionen er irriterende, og man holder hurtigt op med at bruge den.

Fakta
  • Friskt design

  • Praktisk

  • Snørelukning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her