Cookie- og privatlivspolitik


Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Når man sletter en fil i Windows, lander den umiddelbart i Papirkurven og kan gendannes derfra. Men når man har tømt Papirkurven eller flash-kortet fra kameraet og pludselig udbryder "UPS!", er der stadig en mulighed. Filen er nemlig ikke ganske forsvundet, det er kun henvisningen til den, der er slettet. Hvis man er hurtig og kigger efter, inden pladsen bliver brugt til noget andet, er der gode chancer for at få en fortabt fil eller flere tilbage.

DiskDigger gennemgår harddisken for fortabte filer og gemmer dem på et sikkert sted. Programmet går efter tre kategorier af filer: slettede, tabte og mistede.

1. Slettede filer er dem, der er fjernet fra Papirkurven eller slettet af programmer. Det er hurtigt at finde en oversigt over filerne og gendanne dem.

2. Tabte filer er dem, som er blevet væk fra mapper pga. fejl på harddisken. Det tager noget længere tid at finde dem, og man skal vide lidt om navnet på den fil, man søger.

3. Mistede filer ligger på harddiske, som ikke kan ses fra Windows. Det tager lang tid at søge efter filerne, men er alternativet at miste sine data, er det indsatsen værd.

Det kan betale sig at installere DiskDigger på forhånd, så det er klar øjeblikkeligt, når en fil forsvinder.


Gratis backup
Vi kan også anbefale det gratis backup-program Keepit, hvor du kan gemme dine fotos, dokumenter, filer og din musik sikkert og godt på nettet. Komputer for alle har lavet en speciel aftale med Keepit, som giver vores abonnenter ekstra meget plads på Keepits super-sikre servere.
Læs mere og hent Keepit

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Bærbar filmafspiller fra Creative

Bærbar filmafspiller fra Creative

Efter lang tids venten er det nu muligt at købe Creatives bærbare film- og billedafspiller Zen Vision, men foreløbig kun i USA.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her