Cookie- og privatlivspolitik


Garmin Zumo 660

”Frihed på to hjul” står der blandt andet i brochuren til Garmins nyeste GPS, Zumo 660. Men i indre by i myldre­tiden skal man lede længe efter friheden, og så hjælper det stort med indbygget TMC, der er en funktion til at undgå trafikkø. Men er du på vej ned gennem Tyskland midt i sommerferien, kan TMC-funktionen sagtens være et kæmpe plus.

Set til:

4.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det specielle ved Zumo 660 er, at den kan bruges overalt. Den ligner umiddelbart en lidt klodset udgave af en normal Garmin GPS med 4,3” bredskærm og er tilmed tungere. Man kan montere den på en cykel eller motorcykel, og derfor er den bygget til at tåle stød og rystelser. Den er pakket ind i et meget stærkt og vandtæt chassis, som kan tåle det hele. Og så er GPS’en i øvrigt let at have med i hånden. I pakken medfølger beslag til cykel og motorcykel. Det er meget enkelt at sætte på, og du kan dreje enheden i næsten alle retninger.
TMC-funktionen får du kun med, hvis du sætter strøm til – på motorcykel kræver det lidt ekstra, men når det er gjort, har du samtidig et minijackstik. Det betyder, at du kan tilslutte en hovedtelefon, så du kan høre GPS’ens stemme, selv hvis du kører på en gammel Triumph med hul i lydpotten. Alternativt kan du tilslutte et Bluetooth-headset.


Batteritiden er omkring fem timer – i praksis lidt mindre, og du kan heldigvis let udskifte batteriet. Det kan være en fordel, når du er på cykel uden mulighed for at oplade undervejs. De­sværre medfølger der ikke netlader i prisen, og det er en fejl efter vores mening. Til gengæld følger der en holder med til brug i bilen. Ønsker man TMC, koster det 199 kroner ekstra.
Navigationen er i orden, og fuldstændig som vi kender det fra de større og bedre typer fra Garmin. Du bliver guidet sikkert frem, men der var dog et par småveje, hvor vi ville have valgt en anden rute. Ellers er visningen i orden, og nogle bygninger vises endda i 3D.
Alt i alt er Zumo 660 godkendt. Prisen er høj, men det er kvaliteten også.

Fakta

Den eneste ægte udendørs GPS til private har gode funktioner, men også en ret høj pris.

  • Kan tåle at være ude

  • Meget alsidig i brug

  • Detaljerede kort

  • Høj pris

  • TMC og netlader ikke standard

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her