Cookie- og privatlivspolitik


Garmin Nüvo 300

Kvadratisk, praktisk og god. En lækker minimalistisk GPS der både finder vej, spiller musik og træder i stedet for Turen Går Til

Set til:

3.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lyder ikke amerikansk, men Nüvo er amerikanske Garmins hidtil bedste bud på en lille handy GPS, der befinder sig lige godt i en jakkeinderlomme, en dametaske og i forruden på en bil.

På størrelse med et par plader Rittersport er Nüvo nem at tage med, når man forlader bilen ikke kun for at beskytte sin investering men også fordi den fungerer som parlør, valutaomregner, MP3-afspiller, billedviser og meget mere.

Men det vigtigst er selvfølgelig, hvordan den fungerer til sit hovedformål; at finde vej. Når man har placeret Nüvoen i bilen, folder man antennen ud og indtaster adressen. Skærmen er god og nem at taste på og den gætter hurtigt den rigtige adresse, så man ikke skal taste flere bogstaver end allerhøjst nødvendigt. Man skal dog lige vænne sig til at stave uden æ, ø og å, men veje med de bogstaver finder den også. Efter få minutter har den satelliterne linet op og en høj og velartikuleret damestemme guider dig på vej.

Det fungerer upåklageligt og ifølge Garmin er enheden udstyret med ny teknologi, der gør at den nemmere hold forbindelsen selv midt i storbyer men da chefredaktøren ikke bevilligede en grundig test i New York, må vi tage dem på ordet. Vi mistede dog kun forbindelsen, hvis vi tog den med indenfor.

Med 512MB hukommelse og plads til et SD-kort er der også rigelig plads til byguides, parlør og de mange multimediefunktioner og mens Nüvo aldrig bliver verdens bedste MP3-afspiller, så gør den det habilt med god lyd både i højttaler og via hovedtelefoner.

Når der nu er så mange funktioner i denne GPS, der er ekstra nyttige når man er til fods, så kan det kun undre at fodgængere ikke findes i Garmins verden. Den måler præcist nok til at skelne mellem fortov og midten af en vej, men den ignorerer stier og prøver at få en til at holde ensretningen, selvom man har stillet bilen. Det er dumt. Men kun en lille spøjs detalje i et ellers fremragende produkt.

Fakta

Fakta

Garmin Nüvo 300

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her