Cookie- og privatlivspolitik


Garmin nüvi 765T

GPS'en Nüvi 765T har en middelmådig skærm, præcisionen lader noget tilbage at ønske, og rutevalget er ikke just intelligent.

Set til:

2.188,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Garmin nüvi 765T er en af Garmins topmodeller og har bredskærm. Desværre er den ikke i topkvalitet. Betragtningsvinklen er ikke god nok til, at man kan se, hvad der sker både fra fører- og passager-sædet.

Selve navigationen er en blandet oplevelse. Indtastningen foregår simpelt, og det er let at indtaste en adresse – og søgefunktionen gør, at det går hurtigt med at finde adressen, selv om man ikke kender alle detaljer. Når først man kører, bliver man igen og igen overrasket over den rute, Garmins navigationssoftware vælger. Man kommer på en del sightseeing-ture, og nüvi 765T vælger ofte en bivej – faktisk er det flere gange sket, at vi har kørt på en lille snørklet sidevej, mens vi kunne se trafikken drøne af sted på hovedvejen 30 meter væk. Det virker simpelthen underligt. Desværre kan man ikke prioritere, hvilke typer veje man foretrækker – man kan godt vælge ”hurtigste rute”, men det hjælper lige lidt. Så hvis du har hang til Margueritruten, er Garmins GPS lige noget for dig. Men ellers bør du nok kigge på en af konkurrenterne.

Nüvi 765T har en middelmådig skærm, præcisionen lader noget tilbage at ønske, og rutevalget er ikke just intelligent. Søgefunktionen er god, og menusystemet er fornuftigt, men det bringer ikke denne nüvi på niveau med konkurrenterne i den dyre ende.

Fakta
  • Let at gå til

  • Mærkelige rutevalg

  • Middelmådig skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her