Cookie- og privatlivspolitik


Garmin nüvi 250W

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS.

Set til:

1.498,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS. Især den store skærm er af en glimrende standard – navnlig når man tager den lave pris på lidt over 1.500 kroner i betragtning.

Den store skærm giver et godt overblik, når man begiver sig ud på vejen, men softwaren har nogle små problemer. Særlig når man holder i et større kryds, hvor der er flere mulige sving, ville det være nyttigt, hvis softwaren fortalte lidt tydeligere, hvilket sving man faktisk skal tage – for det kan til tider være svært at se på kortet på skærmen.

Flere af konkurrenterne er i stand til at sige ”drej svagt til venstre” eller noget i den stil, men nüvi 250W insisterer på kun at forholde sig til venstre og højre. Bortset fra det fungerer de fleste funktioner udmærket, og skærmen reagerer fint, når det kommer til præcision i opfattelsen, når man trykker på den. Når man undervejs på turen begår en fejl, er nüvi 250W hurtigere end gennemsnittet til at omregne ruten, og den kommer som regel med en fornuftig løsning.

Der er dog enkelte eksempler på, at den, selv om man har valgt ”hurtigste” rute, insisterer på at skulle omkring nogle mærkelige sideveje, der i flere tilfælde endda er udstyret med bump og lave fartgrænser. Det virker lidt underligt, men er dog ikke til større gene som sådan.

Det er dog en smule irriterende, at Garmin ikke har fundet plads til at tilføje TMC til 250W. Der skal naturligvis indgås nogle kompromiser, når prisen skal holdes nede omkring de 1.500 kr., men det kunne måske have været muligt at opgradere med TMC senere.

Fakta
  • God skærm

  • Hurtig alternativ rute

  • Ingen TMC

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her