Cookie- og privatlivspolitik


Fujitsu Siemens Scaleo Home Server 1900 GBR

En praktisk og brugervenlig lagerløsning som hele familien (og familiens netværksdimser) kan få stor glæde af. Men den er knapt så elegant.

Set til:

4.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Fujitsu Siemens billige og brugervenlige hjemmeserver er en fornøjelse at lege med og giver både nem adgang til filerne og masser af fornuftige funktioner til de netværksinteresserede. Eneste små minusser er størrelsen og støjen.

Hjemmeserveren leveres med to SATA-harddiske på hver 500 GB altså 1 TB i alt, og hvis dette ikke skulle være nok, er der plads til yderligere to af slagsen. I den forbindelse er designet praktisk, og det er nemt at komme til indmaden, når den en dag skal opgraderes. Den understøtter 10/100/1000-kabelnetværk (gigabit) og er praktisk talt lige til at pakke ud, tilslutte, tænde og bruge. Der medfølger en god lille vejledning, som viser, hvordan man kommer i gang.

Alle netværkets pc'er og medieafspillere kan få fat i filerne på hjemmeserveren. Den understøtter selvfølgelig netværksstandarden UPnP, som gør, at man uden drivere og teknisk bøvl og opsætning kan forbinde andre netværksenheder, der også understøtter denne standard (fx nye routere, spillekonsoller og mediecenterforlængere).

En stor del af æren for den positive oplevelse med Fujitsu Siemens hjemmeserver tilfalder styresystemet Windows Home Server, som gør det meget nemt at være avanceret. I løbet af få museklik og minutter havde systemet opdaget og konfigureret vores router, givet hjemmeserveren et domænenavn (internetadresse), og uden nogen som helst problemer overhovedet, kunne vi få fat i hjemmeserveren fra internettet via en almindelig browser. En rigtig god løsning for så kan man få fat i alle sine fotos, videoer, breve, madopskrifter, skoleopgaver, musik, etc. uanset hvor i verden man befinder sig. Det er også blændende enkelt at oprette og administrere hvem, der skal have adgang til hvad.

Hjemmeserveren er en selvstændig computer fuldstændig ligesom en almindelig pc. Men man kan ikke tilslutte en skærm til den, så al betjening foregår enten med programmet Windows Home Server Console som skal installeres på én af netværkets almindelige pc'er eller funktionen Forbindelse til Fjernskrivebord (findes under Tilbehør og Kommunikation i Windows Start-menu). Hvis man logger ind med Fjernskrivebord, kan man bl.a. installere og dele en printer med alle pc'erne på netværket.

Designet er simpelt med fire USB-porte (kan fx bruges til printere og eksterne harddiske), to eSATA-porte og en tænd/sluk-knap, men hjemmeserveren er ligeså stor og klodset som en almindelig stationær pc, og den afgiver en svag dyb rungen, som forplanter sig igennem de to fødder til skrivebordet eller gulvet.

Fakta

Fujitsu Siemens Scaleo Home Server 1900 GBR

  • Forholdsvis billig

  • Simpelt design

  • Nem at bruge

  • Stor og tung

  • Støjer en smule

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her