Cookie- og privatlivspolitik


Fujitsu Siemens Pocket LOOX

Pocket LOOX er en af de bedre GPS-løsninger på markedet lige nu. Størrelsen er fin, og den lille enhed er veldesignet.

Set til:

2.829,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første, der slår en, når man ser Fujitsu Siemens’ Pocket LOOX, er, at den er lækker. Den hvide finish udstråler kvalitet, og Pocket Loox vejer også nok til at føles som kram.

Softwaren er veldesignet, og navigationsdelen er lavet af Navigon, der har den mest overskuelige brugergrænseflade. Men i forhold til Navigons egen 5110 er skærmen noget mindre, hvilket jo desværre også betyder mindre knapper. Og fordi Fujitsu Siemens har valgt slet ikke at have fysiske knapper på forsiden af enheden – ikke engang til navigation rundt på skærmen – bliver al indtastning angivet via enten klodsede fingre på den lille skærm eller via den medfølgende pen, hvilket er et irritationsmoment. Men det er naturligvis prisen for en lille skærm, der i øvrigt holder en ret god standard, også i solskin. Når først man har fået hakket sig igennem adressen, er man dog relativt hurtigt klar til at køre.

Øverst på Pocket LOOX sidder en lille knap, der kan lukke for indtastninger via displayet. Så kommer man ikke til at ændre indstillingerne, når den ligger i lommen. Satellitterne findes hurtigt og fastholdes godt, også imellem høje bygninger og andre forhindringer.

Pocket LOOX er hurtig til at udregne ruten – formentlig på grund af en ret hurtig processor. Den lille skærm er faktisk ikke så slem, når først man er på vejen. Da den står ganske klart, mister man aldrig overblikket, og højttaleren er udmærket, så man behøver sjældent at tage øjnene fra vejen for at se på skærmen.

Pocket LOOX er en af de bedre løsninger på markedet lige nu. Størrelsen er
rimelig, og den lille enhed er veldesignet med god og præcis navigationssoftware.

Det største problem ligger i skærmens størrelse. Men hvis du gerne vil have en GPS-modtager, du kan have med til fods eller på cyklen, er Pocket LOOX et rigtig godt valg.

Fakta
  • Godt design

  • Lille og let

  • God højttaler

  • Hurtig

  • Lidt for lille skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her