Cookie- og privatlivspolitik


Fujitsu Siemens Pi 2530

Fujitsu Siemens har fremstillet en bærbar med gode specifikationer, men i et design, der ligner noget fra slutningen af 90’erne.

Set til:

6.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Fujitsu Siemens har aldrig været kendt for deres innovative design, når det kommer til bærbare. Til gengæld er deres maskiner ofte solidt bygget og rigtige arbejdsheste. Det gælder da også for Pi 2530, der er blevet udstyret med en kraftig processor og en bunke ram samt en stor harddisk og et grafikkort, der kan klare det meste. Til gengæld er indpakningen altså mildt sagt uinspireret, så det er ikke designet, du skal købe denne bærbare computer for.

Det vigtigste argument for at vælge Amilo Pi 2530 er, at den er udstyret med en rigtig god processor. T7250 fra Intel er den allernyeste generation af Centrino-teknologien, der giver en fin ydelse uden at gå for meget på kompromis med strømforbruget. Det viser sig da også ved vores batteritest, hvor Pi 2530 klarer sig rigtig godt.

Computerens svage punkter er desværre ret lette at få øje på, for skærmen lever ikke helt op til den kvalitet, som man finder inden i pc’en. Lysstyrken i skærmen er temmelig ujævn, hvilket gør, at lyset midt på skærmen er noget kraftigere end i siderne. Det er naturligvis langtfra optimalt.

Til gengæld fejler ydelsen ikke noget. Windows Vista kører som smurt med de 2 GB ram og grafikkortet, som yder ganske fornuftigt og lige kan klemme kræfter nok ud til at kunne køre de mindst krævende spil.

Fujitsu Siemens har puttet en god stor harddisk på 250 GB i computeren, hvilket burde være nok til de flestes behov – samtidig er den delt op i to partitioner, en til data og en til styresystemet. Det er en backup-venlig idé, der vil appellere til de fleste.

Fujitsu Siemens har med Pi 2530 gjort det, de er gode til: De har fremstillet en bærbar computer, der har masser af gode specifikationer, men i et design, der mest af alt ligner noget fra slutningen af 90’erne.

Det er for så vidt også i orden, men vi forventer efterhånden, at producenterne gør en smule ud af designet også. Når man kombinerer det med en skærm, der ikke er helt i top, bliver Pi 2530 et lidt middelmådigt produkt.

Fakta
  • Stor harddisk

  • God processor

  • 2 GB ram

  • Middelmådig skærm

  • Kedeligt design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her