Cookie- og privatlivspolitik


Fujifilm FinePix S8000fd

Fujifilm FinePix S8000fd er suveræn bedømt på pris og specifikationer, men i virkeligheden spænder kameraet lidt for ofte ben.

Set til:

2.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Specifikationerne er imponerende: Der er 18x zoom fra god vidvinkel til kraftig tele, der er billedstabilisering, lysfølsomhed helt op til ISO 6400 og ansigtsgenkendelsesautomatik og alt sammen til en meget rimelig pris.

Men virkeligheden er mere nuanceret: Ansigtsgenkendelsen er ikke bedre, end at den bider sig fast i alt rundt – også fx ure og hjulkapsler. Ofte ser billederne rigtig flotte ud på skærmen, men når man får dem hjem på computeren, kan farverne være forkerte eller billedet være for mørkt. Det havde været bedre at vide det under optagelsen, så man kunne tage billedet om.

Eksponeringen er sikker. Under gode lysforhold bliver kontrasten dog så høj, at skyggerne bliver mørke uden detaljer. Op til ISO 400 er billederne meget finkornede. Derefter bliver billederne gradvist mere kornede. Over ISO 1600 optager kameraet ved kun 4 megapixels. Detaljegengivelsen er dog meget fin, så store print kan blive rigtig flotte. Zoomen er skarp, men fortegner i vidvinkelindstillingen og mister en smule skarphed, når man zoomer helt tæt på.

Menusproget er engelsk, men kameraet ligger rigtig godt mellem hænderne, og det er nemt at indstille de forskellige funktioner. Dog er zoomknappen for langsom.

Fujifilm FinePix S8000fd er helt suveræn bedømt på pris og specifikationer, men i virkeligheden spænder kameraet lidt for ofte ben.

Fakta
  • Ideelt zoomområde

  • God eksponering

  • Engelsk menu

  • Upræcis skærm

  • Kornede billeder ved høj ISO

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her