Cookie- og privatlivspolitik


Fujifilm FinePix F100fd

Fujifilm F100fd er ikke noget dårligt kamera, men det er for svært at tage gode billeder med det.

Set til:

2.495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jo højere ISO-værdi et kamera har, jo mere lysfølsomt kan det indstilles til at være. ISO 12.800 vil i princippet sige, at man nærmest kan tage billeder i byen om natten uden stativ og festbilleder ved skæret fra et stearinlys.

Fujifilm F100fd pulveriserer nærmest rekorden for lommekameraer ved at kunne gå helt op på 12.800. Problemet er bare, at billedkvaliteten ikke følger med. Kornene indfinder sig lige før ISO 1600, og herefter falder kvaliteten kraftigt. Bedre bliver det ikke af, at opløsningen reduceres fra 12 til kun 3 mega­pixels på de to højeste indstillinger. Holder man sig under ISO 1600, går det meget bedre, og det kan kameraet da også programmeres til. Automatikken får dog andre problemer i modlys: Hvor andre kameraer justerer eksponeringen, forsøger F100fd at redde optagelsen ved at fyre flashen af, og den er ikke kraftig nok, hvis der er flere meter til motivet udendørs.

På plussiden tæller, at det på en velplaceret knap er nemt at stille om mellem normal autofokus og automatik med ansigts­genkendelse. Ved siden af giver F-knappen nem adgang til de vigtigste indstillinger. LCD-skærmen har en fornuftig størrelse, men billedet står uldent og med et blåligt farvestik.

Fakta
  • God ansigtsgenkendelse

  • Ikke glad for modlys

  • Uskarp skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her