Cookie- og privatlivspolitik


Fritz!Box Fon WLAN 7140 (Annex A)

Vi er imponerede over, hvor mange gode funktioner denne router besidder, men prisen er i overkanten.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Tyske AVM hæver standarden for, hvad man kan forvente sig af en router, og med Fritz!Box' muligheder og alsidighed fortjener den at blive et hit!

Funktioner er der masser af. For det første virker den ligesom alle andre routere med fire almindelige netværksstik, der giver mulighed for tilslutning af op til fire pc'er, trådløst netværk, der understøtter 802.11g++ med en maksimalhastighed på 125 Mbps, og så er der også indbygget et DSL-modem, der som prikken over i'et understøtter ADSL 2+, hvilket gør den i stand til at udveksle data med op til 20 Mbps over internettet - og så er vi ikke engang kommet til de spændende funktioner endnu!

På bagsiden af routeren sidder et lille USB-stik, og her kan man tilslutte en ekstern harddisk, en USB-nøgle eller en printer (man kan også tilslutte en USB-hub og dermed flere enheder på samme tid). Når det kommer til eksterne harddiske og USB-nøgler, som skal være formateret med filsystemet FAT/FAT32, er opsætningen såre simpel: bare tilslut dem, og så kan netværkets pc'er bruge dem. Det eneste der er lidt ærgerligt i den forbindelse er, at routeren ikke understøtter USB 2.0, og dataoverførselshastigheden er langsom. Vælger man at bruge routeren som printserver, kræver det en opsætningsmæssig indsats, men med hjælp fra den gode manual er det nemt at gå til.

Fritz!Box kan også bruges som telefoncentral og med en almindelig telefon tilsluttet, kan man både ringe via fastnet og via internettet (kræver både fastnet- og ip-telefoniabonnement). Det fungerer intet mindre end fremragende, og ved at taste en kode på telefonen kan man nemt vælge, om man vil ringe via fastnet eller internet. Man kan også gå ind i routerens telefonmenu og oprette forskellige opkaldsregler, så man fx automatisk ringer via internettet, når man taster udenlandske telefonnumre og via det almindelige fastnet, når man ringer lokalt - man kan selvfølgelig også oprette regler ud fra de enkelte numre.


Basisfunktionerne er nemme at gå til, og det eneste man skal gøre, er at tilslutte routeren, putte den medfølgende cd i pc'ens cd/dvd-drev, og så bliver man hjulpet godt i gennem installationen. Routerens opsætningsmenu er meget overskuelig, men det kan godt være noget af en mundfuld at sætte alle funktionerne op, så de virker optimalt - man undgår ikke at nærstudere manualen, som i øvrigt ikke findes på dansk.

Fakta

Fritz!Box Fon WLAN 7140

  • Indbygget DSL-modem

  • Kan bruges som print-/filserver

  • Kan bruges som telefoncentral

  • Mange muligheder for den øvede bruger

  • Meget høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her