Cookie- og privatlivspolitik


Freecom Network Drive Pro 1000 GB

Freecom Network Drive PRO giver masser af muligheder og god plads, men er mest for viderekommende.

Set til:

1.692,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne lille netværks-harddisk fra Freecom giver umiddelbart et godt indtryk: et solidt aluminiumskabinet med de nødvendige knapper og tilslutninger, hvor der også kan tilkobles ekstra harddiske eller en printer til deling over netværket.

Drevet giver en let brummen fra blæser og harddisk, men det er bestemt inden for rimelighedens grænser.

Opsætningen starter med et prangende præsentationsprogram, men man kommer hurtigt til sagen. Enhedens adresse på netværket er fastlagt på forhånd og skal ændres manuelt, hvis ens netværk er sat lidt anderledes op. Når det er på plads, kan man oprette delte mapper og få adgang til dem i Windows. Men ligesom opsætningen kræver den daglige administration også kendskab til netværk, delinger og rettigheder. Der er ikke megen hjælp at hente i det i øvrigt praktisk opbyggede program til styring af disken, og det gør det unødvendigt kryptisk at udnytte de mange muligheder.

Maskinen har en komplet webserver, database, printer­server, medieserver og meget andet indbygget – stort set alt, hvad man kan forestille sig i en netværks-harddisk. Faktisk kan den agere fuldt professionel webserver med hele harddiskens kapacitet til rådighed. Hastigheden er, trods den store harddisk og gigabitnetværk, noget skuffende. Men prisen er heldigvis rimelig, og for den teknisk orienterede bruger giver denne netværks-harddisk masser af muligheder og 1 terabyte diskplads for pengene.

Fakta
  • Stor harddisk

  • Masser af muligheder

  • Fornuftig pris

  • Mystisk administration

  • Hastigheden skuffer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her