Cookie- og privatlivspolitik


Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Set til:

359,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne smarte dims er først og fremmest et mobilt batteri, der kan genoplade håndholdte enheder som mobiltelefoner, PDA'er og mp3-afspillere - rigtig praktisk hvis fx mobilen løber tør for strøm, og man ikke lige er i nærheden af en stikkontakt! Men det er ikke alt, for Free Loader behøver heller ikke selv en stikkontakt for at lade op. Den har nemlig to små solceller, som kan tanke det interne batteri op. Det virker eminent godt, og selv på en dansk halvoverskyet dag, samlede den lille geniale solcelle nok strøm til denne testers mobiltelefon og mp3-afspiller.

Der er ikke den store videnskab forbundet med Free Loader. Den kan både oplades via USB-tilslutning til pc'en (tager tre timer), og så via solcellerne som ifølge producenten tager mellem 5 og 6 timer - vi har desværre ikke det fornødne udstyr til at måle effekten på solcellerne, så vi testede den ved at placere den i solen i fem timer. Herefter opladte vi en Nokia-mobiltelefon og en mp3-afspiller fuldt ud, og det virkede, som om der var masser af batteri tilbage på Free Loader efterfølgende - så vi kan i hvert fald konkludere, at den er effektiv. Vi forsøgte også at oplade en LG-mobil, men det virkede til gengæld ikke.


Med i pakken følger 11 omformere, som passer med et bredt udvalg af håndholdte enheder bl.a.: Motorola, LG, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, PSP, TomTom-GPSer, digitale kameraer, iPods og de fleste PDA'er. Og hvis det alligevel ikke skulle være nok, kan man købe endnu flere ved siden af.

Fakta

Free Loader

  • Medfølgende omformere

  • Suveræn når det virker

  • Kan klappes sammen

  • Kan også lade via USB

  • Kompatibilitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Buffalo DriveStation

Buffalo DriveStation

Hvis man er på udkig efter rigtig billig lagerplads til computeren og samtidig er ligeglad med kvaliteten, så er Drive­Station et godt bud. Men forvent ingen luksus.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her