Cookie- og privatlivspolitik


Formac Gallery 1900 Raven black

Smart design og god billedkvalitet kendetegner Formac Gallery 1900. Det, og så en total mangel på indstillingsmuligheder.

Set til:

3.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Navnet Formac mere end antyder, at firmaets produkter først og fremmest er beregnet for Mac-brugere. Skærmen Gallery 1900 kan dog tilsluttes til begge platforme uden smålig skelen til tekniske præferencer. Designet minder om Apples egne macintosh-skærme, som de så ud for to-tre år siden. I dag er det hele nemlig gået over til iPod-hvidt. Men folk med trang til skærme i glasklar plast kan altså fortsat få behovet dækket hos Formac.

Der er tale om en 19-tommers lcd-skærm, som fås i tre farver: Raven Black (sort), Platinum (sølvfarvet) og Oxygen (hvid). Farven er dog kun en ca. 3 cm. ramme omkring skærmen. Resten er i alle tilfælde i klar plast. Tilslutningen er så simpel, som den kan være: Sæt skærmen i DVI-stikket på grafikkortet og lad Windows klare resten. Har du ikke DVI-udgang, skal du enten have et andet grafikkort eller en anden skærm.

Skærmen har en glimrende farvegengivelse. Ikke så imponerende som på mange andre fladskærme, men til gengæld mere korrekt. Det er perfekt, hvis skærmen skal bruges til fx billedbehandling. En DVD-film i ny og næ klares også fint. Skærmen er fuldt ud hurtig nok til det, med en responstid på 8 ms.

Indstillingsmulighederne er begrænset til det minimale. Man kan justere lysstyrken på fronten af skærmen, samt tænde og slukke. Intet andet. Man kan diskutere, hvorfor man skulle ønske at justere på et korrekt billede, men en valgmulighed ville være rart.

Formac-skærmen har ikke en fod i traditionel forstand. Den hviler foran på rammen, som har skridsikre gummihjørner. Og bagtil på et skråtstillet bagben, som en futuristisk billedramme. Det betyder, at skærmen står urokkelig fast og ikke vipper på bordet. Men glem alt om at sætte den på højkant.

Format Gallery 1900 er en flot designet skærm med god billedkvalitet, men uden imponerende tekniske finesser og indstillingsmuligheder til at retfærdiggøre den forholdsvis høje pris.

Fakta

Formac Gallery 1900

  • Smart design

  • God farvegengivelse

  • Høj pris

  • Mangelfuld indstilling

  • Kun DVI-indgang

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her