Cookie- og privatlivspolitik


Forbud mod online-spil i Tyskland

Tyskland er allerede blandt de lande med den strengest lovgivning for spil. En række spil er gennem tiden blevet aldersklassificeret, og endnu flere er blevet censureret eller ændret. Nu blusser diskussionen igen op, og især World of Warcraft, Counter-Strike og Far Cry 2 er i skudlinien.

Efter sidste uges brutale skolemassakre uden for Stuttgart er der nu blevet rettet beskyldninger mod online-spil som Counter-Strike og Far Cry 2, så tyske myndigheder overvejer at indføre endnu flere begrænsninger på den slags underholdning.

Tyske politikere ønsker mere kontrol og flere forbud. Blandt andet diskuteres det, om der skal indføres betydelig strengere kontrol med, når butikker sælger spil til mindreårige. Potentielle bøder kan havne så højt som på 50.000 euro, svarene til godt 370.000 kroner.

Et mere kontroversielt forslag er, at sætte aldersgrænse på online-rollespillet World of Warcraft og andre tilsvarende spil op. Det er socialministeren Mechthild Ross-Luttmann, som har fremsat dette forslag, og hun ønsker ikke bare højere aldersgrænser, men også mere information til forældrene om farer forbundet med online-spil.

Der er dog stemmer i Tyskland, blandt andet forfatteren Andreas Rosenfelder, som ikke mener at World of Warcraft er forklaringen på de skudepisoder, vi på det seneste har oplevet. Efter hans mening er spillet mildt sagt urealistisk, og kan derfor ikke være skyld i massakren ved Stuttgart.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her