Cookie- og privatlivspolitik


FloorPlan 3D Version 11

FloorPlan 3D er et meget seriøst værktøj til den meget seriøse hobbyarkitekt.

Set til:

610,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med FloorPlan 3D kan hobbyarkitekten planlægge og tegne om- eller udbygningen af boligen, lege med indretningen og lave målefaste og ekstremt detaljerede arbejdstegninger og 3D-modeller - men programmet i sig selv er noget af en mundfuld og kræver tålmodighed at lære. Heldigvis er der masser af hjælp at hente, og det kan vi lide!

Hvis man tror, at man bare kan skøjte igennem FloorPlan 3D og bruge det effektivt fra første dag af, tager man grueligt fejl. Det er kæmpestort og spækket med muligheder, og selv med den medfølgende engelske manual i hånden, opstod der forvirring. Flere steder i "sådan-kommer-du-i-gang"-øvelsen så værktøjslinjerne og deres placering helt anderledes ud end på skærmen, hvilket resulterede i, at programmet blev unødig besværligt. Det var først, da vi oprettede os på den danske distributørs hjemmeside, at vi fandt en god og overskuelig vejledning. I det hele taget tager distributøren jobbet meget alvorligt, og på deres hjemmeside (www.exanimo.dk) kan man både stille spørgsmål og få kvalificeret hjælp fra andre brugere af FloorPlan.

Når man i grove træk har lært, hvordan FloorPlan virker, bliver det sjovt og praktisk. Man kan fx måle sit køkken op (altså helt fysisk med en tommestok) og fodre programmet med målene, og på den måde lege med ombygningsmulighederne. Der er også et hav af forskellige virtuelle møbler, som man selv kan præge med forskellige materialer, farver, mønstre og stoffer, så der er rig lejlighed for at eksperimentere med indretningen uden at få dårlig ryg.

Fakta

FloorPlan 3D Version 11

  • Masser af muligheder

  • Hjælp fra den danske distributør

  • Gratis prøveversion

  • Medfølgende manual

  • Kræver meget tålmodighed

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her