Cookie- og privatlivspolitik


Få digitalt tv via din antenne

Svenske Boxer har siden 1. februar leveret digital tv-dækning til Jylland, og nu er turen kommet til Hovedstaden, der allerede fra 1. maj kan modtage digitalt tv-signal.

Omkring 800.000 husstande i Hovedstadsregionen kan få glæde af digitalt tv fra svenske Boxer allerede fra 1. maj. Boxer leverer digitalt tv over det almindelige sendenet, så du kan modtage tv via din antenne. Under gunstige forhold kan du endda få adgang til digitalt tv, hvis du har en almindelig stueantenne. Du skal bare have en digital modtagerboks, og hvis dit fjernsyn ikke håndtere MPEG4, skal du også bruge en omkodningsboks.

Boxer tilbyder en række af de mest populære tv-kanaler som TV 2 NEWS, Discovery Channel og Animal Planet samt de gratis distribuerede kanaler DR1, DR2, DR Update og TV 2 digitalt. Prisen for introduktionspakken bliver 184 kroner om måneden.

Den digitale modtagerboks skal forbindes til fjernsynet og til antennen. Boksen skal - for at være sikker på at have adgang til det komplette udbud af digitalt antenne-tv - være en Boxer-godkendt MPEG4-boks forsynet med en kortlæser. Har man en nyere fladskærm med indbygget digital tuner og MPEG4-teknologi, behøver du blot et Boxer TV-modul, som er et udvidelseskort til din tv-modtager.

DR1 og TV 2 sender i dag både analogt og digitalt via det mastebaserede tv-sendenet, men det analoge signal slukkes november 2009. Herefter er tv-signalet til antenner kun digitalt.

Det signal som Boxer sender ud er et såkaldt DVB-T-signal, og det er jordbaseret. En DVB-T modtager kan sammenlignes lidt med en radio. En radio spiller lyden fra den radiostation, som den er indstillet til, og uanset hvor mange højttalere, der tilsluttes, er det den samme lyd, der kommer ud. Tilsvarende er det med en DVB-T modtager. Det er muligt at fordele sit tv-signal til flere steder i husstanden, men hvis husstanden kun har én DVB-T modtager, skal alle tv i husstanden se det samme program samtidig. Hvis du har flere tv i samme husstand, og du ønsker, at hvert tv skal kunne se de digitale signaler uafhængigt af hinanden, er der to muligheder: Enten skal der stå en DVB-T modtager ved hvert enkelt tv eller også skal du anskaffe dig en Multibox.

Senest 1. november er hele nettet fuldt udbygget med endnu flere tv-kanaler.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her