Cookie- og privatlivspolitik


F-Secure Internet Security 2010

Som samlet internet sikkerhedspakke kommer F-Secure godt omkring de mange opgaver med den seneste version af deres Internet Security 2010, der byder på firewall, virusscanner, spam- og phishingfilter samt internetfilter, så forældre kan håndtere, hvilke websider familiens yngste skal have lov at besøge

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Softwarepakken kan installeres på op til tre forskellige computere i hjemmet. Programmet kan også hentes på nettet og aktiveres med serienummeret i pakken – det er en praktisk og enkel tilgang til fx netbooks uden dvd-drev.

Og netop det praktiske og enkle er gennemgående for F-Secure Internet Security 2010, der i stedet for mange komplicerede menuer går brugeren i møde med en mere opgaveorienteret brugerflade.

Det kræver kun et enkelt klik at åbne en firewallport eller at få et overblik over de statistiske oplysninger om, hvad der er blevet scannet og fundet af trusler på pc’en. Det er blevet langt hurtigere at scanne computeren for fx virus, samtidig med at programmet lægger mindre beslag på hukommelse og systemressourcer. I praksis mærkes det ikke, at F-Secure Internet Security kører i baggrunden.

Det kigger lige frem for at få bekræftet, hvilke programmer der må gå gennem firewallen, men tager ellers som lovet hånd om sikkerheden.

Fakta

• Systemkrav: 600 MHz processor, 512 MB ram, internet

  • Opgaveorienteret brugerflade

  • Tre licenser

  • Bruger få ressourcer

  • Kan downloades

  • Understøtter Windows

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her