Cookie- og privatlivspolitik


F-Secure Internet Security 2008

Bortset fra at F-Secure Internet Security 2008 ignorerede et åbenlyst spywareangreb, er der meget andet godt at komme efter.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Testen af finske F-Secure's nyeste internetsikkerhedspakke startede mildest talt en smule tragikomisk. I forbindelse med testen forsøgte vi at installere et virusinficeret program, som F-Secure både opdagede og fjernede med det samme. Men i samme moment sneg der sig hele tre forskellige spioner ind ad bagdøren (MagicAntiSpy, ErrorSafe og TagASaurus), som F-Secure hverken opdagede eller kunne finde i den efterfølgende grundskanning af harddisken. Det hele endte med, at vi måtte hente og installere det gratis antispywareprogram Spybot Search & Destroy, før det lykkedes os at slippe af med problemerne.

Udover antispywarefunktionen fungerer F-Secure Internet Security 2008 egentlig ganske godt og er hurtig til at opdage og fjerne virus og uønsket reklamepost fra indbakken i Outlook og Outlook Express. Som en af de få store sikkerhedspakker kan programmet installeres på alle de nordiske sprog deriblandt dansk, og dette gør det endnu nemmere at forstå og betjene.

Som udgangspunkt behøver man ikke bekymre sig om at skulle indstille programmets enkelte funktioner, for standardopsætningen er god nok til, at man bare kan installere programmet og komme videre med sit liv. I den forbindelse er firewall'en dejlig diskret og sorterer automatisk godt og effektivt i, hvilke programmer og processor der må gå på nettet. Den teknisk avancerede bruger kan selvfølgelig selv oprette regler for, hvordan firewall'en skal opføre sig, og hvilke porte der skal åbnes og lukkes.

F-Secure's stærkeste funktion er forældrekontrollen, som gør det meget nemt at beskytte pc'ens yngste brugere imod internettets mørkeste sider. Allerede under installationen kan man vælge at oprette profiler for børn og teenagere. Med børneprofilen skal man selv godkende de hjemmesider, som børnene skal have adgang til, og med teenageprofilen filtrerer programmet automatisk indholdet af hjemmesiderne, således at underlødigt indhold blokeres. Teenageprofilen er rimelig effektiv, men en gang i mellem kan der alligevel godt snige sig et ubehageligt billede ind i fx søgninger på billeder. En smart funktion i forbindelse med profilerne er, at man også kan indstille hvornår på døgnet, at ungerne skal have adgang til internettet.


Installationen er virkelig god og anonym. Man slipper for at skulle udfylde formularer med personlige oplysninger, og det eneste aktive man skal gøre, er at oplyse koden, der står bag på installationsguiden. Efter endt installation oplevede vi, at pc'en sløvede meget ned og hvorfor vides ikke, for programmet hverken opdaterede eller skannede filer. Heldigvis genvandt pcen sin styrke efter et par genstarter.

Fakta

F-Secure Internet Security 2008

  • Fås på dansk

  • Effektiv antivirus

  • God forældrekontrol

  • Nem installation

  • Opdagede ikke spywareangreb

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Få digitalt tv via din antenne

Få digitalt tv via din antenne

Svenske Boxer har siden 1. februar leveret digital tv-dækning til Jylland, og nu er turen kommet til Hovedstaden, der allerede fra 1. maj kan modtage digitalt tv-signal.

Læs mere

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 er udsat til marts 2007. Udsættelsen skyldes en fejl i 70 procent af de nye spilkonsoller.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her