Cookie- og privatlivspolitik


Exito B3

Denne server er ikke meget større end en boks til en ekstern harddisk, men rummer alligevel en komplet lille server, samtidig med at den fungerer som router til det trådløse netværk efter n-standarden.

Set til:

3.350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er tilslutning for kabelnetværk, to USB-porte til harddisk eller printer samt stik til en eSATA-harddisk.

Opsætningen er ganske enkel. Man monterer antennerne, tilkobler kabler og konfigurerer serveren med en kort guide på dens administrationssider. Så dukker serveren op i Windows-netværket og er klar til brug. Den trådløse router skal man dog aktivere manuelt fra administrationssiderne.

Administrationen er gennemgående en fornøjelse, da siderne er pænt lavet og overskuelige. At der ligger et Linux-styresystem under siderne, bemærker man ikke direkte, kun gennem det store antal servicer, der kan aktiveres. Blandt meget andet finder vi fil-, printer- og FTP-server, UPnP og Squeezebox-streaming, download-server samt backup til en ekstern harddisk.

Brugeradministrationen lader dig bestemme, hvem der kan få adgang til hvad. En detaljeret manual på hele 150 sider forklarer alt om serverens muligheder.

Vi testede denne udgave på 500 GB til en skrivehastighed på 29 megabytes/sekund og en noget lavere læsehastighed på 24 megabytes/sekund. Via det trådløse netværk får vi en meget tilfredsstillende hastighed på 5 megabytes/sekund.

Det sorte aluminiums­kabinet er uden blæser og uden nogen form for ventilationshuller, men bliver ikke engang lunt i drift.
Det skyldes et meget lavt strømforbrug på blot 8 watt, hvilket er på linje med, hvad et almindeligt trådløst adgangspunkt uden harddisk bruger. Flot.
Da enheden er fri for blæsere, er den også så godt som lydløs. Kun harddisken summer en lille smule, og man skal have øret helt ned til boksen for at høre det.
Netop harddisken giver anledning til en anden anke: Den er simpelthen ikke særlig stor. Heldigvis kan man for 300 kroner mere få opgraderet til en terabyte. En udgave uden trådløst net kan fås for 750 kroner mindre.

Fakta

• Kapacitet: 500 gigabytes
• CPU: 1,2 GHz
• Netværk: Gigabit
• Trådløst: 802.11n
• Skrivehastighed: 29 MB/s
• Læsehastighed: 24 MB/s
• Trådløs hastighed: 5 MB/s

  • Kompakt og lydløs

  • Godt trådløst netværk

  • Behagelig administration

  • For lidt diskplads

  • Ganske høj pris

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Samsung X360

Samsung X360

De slanke linjer, den gode skærm og den formidable batteritid gør X360 attraktiv. Men den er dyr.

Læs mere

Magix Video Saver

Magix Video Saver

Magix Video Saver er en dejlig enkel løsning på et velkendt problem. Og det medfølgende program Movies on DVD 7 er glimrende.

Læs mere

RoboReptile

RoboReptile

RoboReptile er et flot og sjovt stykke legetøj til børn fra otte år og opefter.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her