Cookie- og privatlivspolitik


Epson Stylus Photo 1400

Hvis du har brug for udskrifter i A3-størrelse og vil betale for det, er Epson Stylus Photo 1400 et godt valg.

Set til:

2.751,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Stylus Photo 1400 er en storformat-printer fra Epson. Storformat betyder i denne sammenhæng, at printeren kan udskrive fotos i helt op til A3-format – dobbelt så stort som A4.

I modsætning til lillebroren P50, der er hurtig som en gazelle, er Epson Stylus Photo 1400 nærmest at sammenligne med en noget sløv elefant. Hele fem minutter tager det at skrive et A4-farvefoto ud. Vi kunne naturligvis ikke lade være med også at prøve et foto i A3-størrelse, og her kom vi op i nærheden af syv minutter for en udskrift. Det er ikke helt håbløst for en så stor udskrift, men godt er det absolut heller ikke.

Kvaliteten på fotoudskrifter er god uden at være prangende. Især sort-hvid-udskrifterne skuffer en lille smule; de har en tendens til at flyde lidt ud, især hvis man skriver ud på billigt kopipapir. På specielt papir til blækprintere går det noget bedre.

Konklusion
Hvis du har brug for udskrifter i A3-størrelse og vil betale for det, er Epson Stylus Photo 1400 et godt valg. Kvaliteten er i orden på fotoudskrifter, men halter lidt på tekstudskrifter. Hastigheden er heller ikke i top på hverken foto- eller tekstudskrifter.

Fakta
  • Pæne fotoudskrifter

  • Dyr

  • Middelmådige fotoudskrifter

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her